Vacature Woonbegeleider Maatschappelijke Opvang

Woonbegeleider Maatschappelijke Opvang in Spijkenisse

Woonbegeleider Maatschappelijke Opvang

location_on Spijkenisse

access_time 28 uren per week

euro 2644 - 3710

school MBO

Deins je niet terug voor deelnemers die te maken hebben met verslavings- en psychische problematiek? En wil je de uitdaging aangaan om deelnemers te motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling en samen op zoek te gaan naar hun kracht? Reageer dan snel op onderstaande vacature en kom ons team versterken.

Wat ga je doen?

Wat je doet
Als woonbegeleider in Spijkenisse vervul je een cruciale rol in de ondersteuning en begeleiding van onze deelnemers die in onze opvangvoorziening verblijven. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de groep, het begeleiden van groepsactiviteiten en de individuele begeleiding van een aantal deelnemers (samen met de hbo begeleider). Je maakt deel uit van het groter geheel en hebt als doel de leefomstandigheden van onze deelnemers te optimaliseren.
Je zet jouw sociale vaardigheden en proactieve houding in om samen met de deelnemers een begeleidingsplan op te stellen en hen te ondersteunen bij het behalen van de door hen gestelde doelen. Over dit alles rapporteer je in ons cliëntregistratiesysteem Clever. Voor deze dynamische werkomgeving zoeken we een zelfstandige en stressbestendige collega die de-escalerend kan optreden bij verbale en fysieke agressie en duidelijke grenzen kan stellen.
Herstart Spijkenisse
Herstart Spijkenisse is een opvangvoorziening met 24 individuele kamers, waar zowel mannen als vrouwen van 18 jaar en ouder verblijven. Onze deelnemers kunnen te maken hebben met diverse uitdagingen, zoals verslavings- en psychiatrische problematiek. Voor elke deelnemer stellen we een zorgplan op en werken we samen met de begeleiders aan de gestelde doelen. Onze hulpverlening is gericht op het vergroten van zelfredzaamheid en het begeleiden van deelnemers naar een passende plek in de maatschappij.
Bij Herstart Spijkenisse werken we vanuit de methodiek Herstelwerk. We geloven dat iedereen kan herstellen en gaan op zoek naar de kracht van elke deelnemer. We kijken naar wat de deelnemer graag wil bereiken en betrekken zoveel mogelijk het netwerk. Afhankelijk van het traject hebben we contact met verschillende ketenpartners. Tot slot is de locatie goed bereikbaar met het OV.

Dit ben jij

Wij vragen
Wij zoeken een collega met goede sociale vaardigheden die in staat is om deelnemers te motiveren en probleemoplossend te denken. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde mbo-4 opleiding richting Sociaal Werk;
  • Ervaring en/of affiniteit met de doelgroep;
Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Dit bieden wij

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

  • Eerst een tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
  • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6 die loopt van € 2.644,- tot € 3.710,- per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 179,57 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
  • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Over het Leger des Heils


Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Solliciteer met je CV en sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen .
Voor meer informatie kun je contact opnemen met () op mobielnummer of mail .

Vragen?
Neem contact op met Luca Kappinga

Functie:woonbegeleider maatschappelijk opvang
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2644 – 3710
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Woonbegeleider Maatschappelijke Opvang Leger des Heils 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures