Vacature Adviseur Audits

Adviseur Audits in Ridderkerk

Adviseur audits

 • Ridderkerk
 • Onbepaalde tijd
 • Beleid, Kennis & Expertise
 • 28 - 36 uur p/w
 • €4.299 ~ €5.940 p/m
 • Voeg toe aan favorieten

Ben jij een ervaren controle professional met een scherp oog voor verbeteringen? Ben je op zoek naar een rol waarin jouw inhoudelijke kennis samensmelt met het hebben van de regie over het gehele traject? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Adviseur Verbijzonderde Interne Controle ben je, in lijn met het 'Three Lines Model', verantwoordelijk voor de verbijzonderde interne controle (VIC). Samen met de Adviseurs Concerncontrol creëer je een solide omgeving.
Je draagt verantwoording over het ontwikkelen van beleidskaders en het opstellen van het interne controleplan voor de VIC en interne audits. Naast het ontwikkelen hiervan, weet jij deze plannen effectief te implementeren en coördineren binnen de organisatie.
Daarnaast fungeer je als projectleider voor de implementatie van de rechtmatigheidsverantwoording. Je ben verantwoordelijk voor dit dossier en je stelt jaarlijks de rechtmatigheidsverantwoording voor het bestuur op. Je voert reviews uit op andere (complexe) dossiers en je rapporteert en adviseert over verbetervoorstellen en de implementatie daarvan.
Tot slot treed je op als sparringpartner en houd je verbinding met collega's die zich bezighouden met interne controles op de tweede lijn. Als professional draag je actief bij aan de optimale inrichting en werking van het 'Three Lines Model' in de organisatie.

Over het team

Het team Concerncontrol bestaat uit een Concerncontroller, twee Adviseurs Concerncontrol en een Adviseur Verbijzonderde Interne Controle. Kernwoorden zijn collegialiteit, veiligheid, openheid, professionaliteit en humor. Jij levert daar vanaf het begin een belangrijke bijdrage aan.

Dit ben jij

Jij hebt het vermogen om complexe uitdagingen aan te gaan met een doortastende en daadkrachtige houding, waarbij je steeds in verbinding met de organisatie weet te staan. Daarnaast heb je ervaring als controleprofessional, gecombineerd met brede kennis van Administratieve Organisatie/Interne Controle (AO/IC) en overheidsfinanciën. Tot slot zijn jouw communicatieve vaardigheden, jouw ondernemende instelling, jouw organisatiesensitiviteit en jouw analytische vermogen cruciale eigenschappen om deze functie succesvol in te kunnen vullen. Resultaatgerichtheid, samenwerken, wederzijds vertrouwen en respect zijn daarbij sleutelwoorden.
Verder heb je:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als adviseur VIC en procesbeheersing of interne auditor;
 • ervaring met het werken in een bestuurlijke omgeving.

Dit bieden we jou

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk.
Daarnaast bieden wij:

 • een bruto maandsalaris tussen € 4.299,- en € 5.940,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • om te beginnen een jaarcontract 36 uur per week (parttime is bespreekbaar) en bij goed functioneren een vast contract;
 • een persoonlijk basis budget (PBB) van € 6.000,- zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
 • een ruim individueel keuze budget (IKB) van 21% van het salaris. Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
 • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Hier ga je werken

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega's onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 750 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Adviseur audits

 • Stel je vraag aan Larissa Blaauw

  • Tel:
  • E-mail:
 • Stel je vraag aan

  • Tel:
  • E-mail:


Functie:adviseur audit
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4299 – 4299
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterschap Hollandse Delta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Adviseur Audits Waterschap Hollandse Delta 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures