Vacature Agoog

Agoog in Poortugaal

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

HBO agoog

Antes zoekt voor de kliniek R in Poortugaal een HBO agoog.

Wat is jouw WAAROM als agogisch medewerker? Waarom doe je wat je doet?

Dit ga je doen

Een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie is dat we zo dicht mogelijk proberen aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo de best mogelijke interventie in te zetten. Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn. Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt. Onze waarom is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega's zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wij willen de kwaliteit van mensen hun leven verhogen!
Als agogisch medewerker begeleid je de cliënt samen met zijn naasten, in samenwerking met het disciplinaire team, in zijn persoonlijke proces van herstel. Hierbij begeleid je de cliënt onder andere in het vormgeven van de dagstructuur, zijn herstel met betrekking tot ADL, HDL, dagbesteding en medicatie inname/verstrekking waarbij het uitgangspunt is een gezonde leefstijl is.
'Het nemen van tijd' is bij deze doelgroep van toepassing; Je werkt in kleine stappen toe naar de individuele wens van de cliënt en zijn naasten.

Dit ben jij

Kun jij complexe patiënten problematiek aan? Ben je begripvol en stimulerend en tegelijk in staat om te sturen en te begrenzen waar nodig? En bouw jij met onze teams mee aan een professioneel en veilig klimaat, initiatief durft te nemen en openstaat voor vernieuwing? Bij één of meer JA's zijn we op zoek naar jou! Kun je ook onderstaande eisen afvinken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

 • Je hebt een diploma HBO social work, SPH of GGZ agoog of anderszins HBO agogische opleiding
 • Ervaring binnen de GGZ
 • Gemotiveerd om met de ART methodiek met deze doelgroep te werken
 • Je weet cliënten te inspireren en te motiveren
 • Je hebt ervaring met ADL & HDL taken
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen en doet dit actief
 • Je kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen
 • Flexibel inzetbaar voor alle diensten (dag/avond/nacht/weekend)

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2451,- en maximaal € 3863,- (FWG 44/45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes , specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep .

Interesse ?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met , Hoofd Verblijf via .
Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.

Standplaats(en): PoortugaalFunctie:agoog
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2451 – 3863
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Agoog Parnassia 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures