Vacature Assistent Installatiemonteur - Loodgieter Retail

Assistent Installatiemonteur - Loodgieter Retail in Oud-Beijerland

Waar ben je naar opzoek?

Waterman

Storing melden? - Bel +31 (0)186-610711

#

NIET IEDEREEN IS EEN

WATERMAN

WIJ ZOEKEN ECHTE WATERMANNEN!

Niet iedereen is een Waterman. Jij wel? Bewijs jezelf! Reageer op één van de onderstaande vacatures en laat zien dat jij het in je hebt om een Waterman te zijn. We make retail work.

WATERMANNEN GEZOCHT!

ALLE REISTIJD UITBETAALD! / GOED SALARIS / CARRIÈRE KANSEN / AFWISSELEND WERK / WE MAKE RETAIL WORK We zoeken voor dit nieuwe team: Werkvoorbereiders / E- monteurs / W- Monteurs / AC-monteurs Kom jij ons team versterken?

Assistent Installatiemonteur - Loodgieter Retail

Als assistent installatiemonteur word je opgeleid tot zelfstandig elektromonteur binnen de retail. Je zult gaan ervaren dat werken binnen de retail altijd anders is.

Scholings- mogelijkheden

Kennis en opleiding zijn een belangrijke pijlers binnen Waterman. Waterman is een erkend leerbedrijf, dus via de stage kunnen leerlingen al vroeg kennis maken met het werk binnen Waterman.

Onze Watermannen

Jonas

Assistent Installatiemonteur

Een echte Waterman moet een goede inzet hebben. Heb jij het juiste karakter en mentaliteit? Dan kom je er wel. Ook niet onbelangrijk: met mijn collega's is het altijd lachen. Verder vind ik het leuk dat ik elke dag ergens anders ben. Geen dag is daardoor hetzelfde.

Assistent Installatiemonteur

Ik werk nu bijna een jaar bij Waterman en leer elke dag weer meer. Je hebt verschillende collega's en een lolletje op de werkvloer hoort erbij. Wat ik denk dat je als Waterman in je moet hebben? Doorzettingsvermogen. En je moet toch ook wel met iedereen om kunnen gaan.

ZZP Elektromonteur

Ik werk alweer bijna 5 jaar bij Waterman. Elke klus is anders en daar houd ik van. Je bouwt met je collega's een winkel van 0 tot opening. Dat is geweldig. Je maakt lange dagen, dus je moet als Waterman zeker flexibel en makkelijk zijn. Dan kom je er wel.Functie:assistent installatiemonteur loodgieter retail
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Assistent Installatiemonteur – Loodgieter Retail Waterman 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures