Vacature Barista's

Barista's in Rotterdam

Baker & MooreBaker & Moore

You can call me

Welkom bij Baker&Moore: jouw thuis weg van huis in het bruisende hart van Rotterdam!

Stap binnen in de hartverwarmende huiskamer van Rotterdam - Baker&Moore! Bij ons draait alles om gezelligheid, heerlijk eten en een zorgeloze sfeer die je direct omarmt. Onze passie voor #ALLDAYBREAKFAST betekent dat we je zeven dagen per week verwelkomen met een gevarieerd, verrukkelijk ontbijt. Gewoon de hele dag! Onze missie is simpel: je gaat bij ons met een gelukkiger gevoel de deur uit, dan dat je binnenkwam!


Onze huiskamer

Wat maakt ons uniek? Het is iets wat je moet ervaren in ons dynamische pand, dat gevuld is met knusse hoekjes voor elk moment en elke gemoedstoestand. Ons assortiment; huisgemaakt, bourgondisch en geïnspireerd door lokale en duurzame ingrediënten van onze exclusieve leveranciers. Bij Baker&Moore staat bewuste, gezonde voeding centraal, en dat proef je in elk gerecht dat we serveren. En voor de creatievelingen onder ons, kun je de prachtigste sandwiches en salades zelf samenstellen met onze 'Create It Yourself' formule.

Bij ons gaat het niet alleen om eten; het gaat om jouw totale ervaring. Of je nu zin hebt in een ontspannen brunch met vrienden, een snelle hap tussen vergaderingen door, of een gezonde maaltijd on the go, Baker&Moore is een plek voor iedereen.

Baker&Moore is mede het resultaat van 'Eline Moors' inspirerende toewijding aan perfectie, waar ik haar nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. Nu 10 jaar later breng ik met mijn team nog steeds met dié toewijding culinaire vreugde aan jouw tafel. - Mr. Baker

Jij verdient de allerbeste brunch!


In de media

Ook in de media blijft Baker&Moore niet onopgemerkt. We worden regelmatig opgepakt door kranten, nieuwsbladen, tijdschriften en bloggers. Super leuk om te zien dat het concept zoals wij deze willen neerzetten goed wordt ontvangen! Hieronder een aantal voorbeelden!

AD

ADAD

AD

Lisa Goes Vegan

BAKER & MOORE

Westblaak 147
3012 KJ ROTTERDAM

OPENINGSTIJDEN

MA T/M VR 07:30 - 17:00
ZA 09:00 - 17:00
ZO 09:00 - 17:00

Gezocht: Barista's én keuken/bediening toppers!
Baker&Moore is een officieel leerbedrijf, stageplekken beschikbaar: Gastheer/Gastvrouw - Kok - HBO Marketing&Communicatie.Functie:barista
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Baker & Moore via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Barista’s Baker & Moore 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures