Vacature Begeleider/Afdelingsondersteuner

Begeleider/Afdelingsondersteuner in Poortugaal

Solliciteren voor "Begeleider/afdelingsondersteuner"

Exporteer naar PDF

Begeleider/afdelingsondersteuner

is voor de kliniek r in Poortugaal op zoek naar een begeleider.

Ben jij die persoon die alles aanpakt en die ervoor zorgt dat de verpleging zo ondersteund wordt dat zij over een aantal zaken niet meer hoeft na te denken? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team. De werkzaamheden:

  • jij ondersteunt door de gehele kliniek heen de afdelingen op het gebied van begeleiding van cliënten bij externe afspraken zoals tandartsbezoek, verhuizingen naar een woonvorm en ziekenhuisbezoeken;
  • je werkt volgens een agenda die is ingevuld met vaste afspraken en deels vrij in te vullen is door de verpleging van de afdelingen om cliënten bij afspraken te begeleiden;
  • je begeleid cliënten bij het uitvoeren van dagdagelijkse activiteiten zoals het boodschappen doen, het helpen met koken, waar nodig rijdt je de auto/8 persoons bus de afspraak/activiteit;
  • je helpt de facilitaire collega's en afdelingsassistenten bij hun werkzaamheden waar nodig, zoals het schoonhouden en maken van keukenkastjes en het opruimen van de bestelde voedingsmiddelen.

Dit ben jij

  • je bent in het bezit van een niveau 2 helpende diploma;
  • in het bezit van een rijbewijs B en je kan en durft in een 8 persoonsbusje te rijden;
  • je bent in staat om cliënten met psychiatrische problematiek te begeleiden bij afspraken en je bent communicatief vaardig;
  • je bent sociaal en hulpvaardig.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 1918,- en maximaal € 2794,- (FWG 29/30) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Interesse?

Neem dan contact op met Tessa Enthoven, hoofd verblijf kliniek R, via .

Standplaats(en): PoortugaalFunctie:begeleider afdelingsondersteuner
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1918 – 2794
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Begeleider/Afdelingsondersteuner Parnassia 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures