Vacature Behandelcoördinator

Behandelcoördinator in Poortugaal

Behandelcoördinator

  • 24 - 36 uren per week
  • Psychiaters & Artsen | GZ-Psychologen | Klinisch Psycholoog
  • Poortugaal

Geïnteresseerd in deze vacature?

Behandelcoördinator

Als Coördinerend Regiebehandelaar heb je een zeer boeiende sleutelpositie die verbonden is aan één of meerdere afdeling(en) binnen onze tbs-kliniek. Je waakt over de kwaliteit van zorg, zet behandellijnen uit en monitort de behandelvoortgang van jouw patiënten. Je rapporteert ook aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid en aan de rechtbank over de behandelvoortgang en je vertegenwoordigt de kliniek als getuige deskundige bij verlengingszittingen.

Jouw functie is dus uitermate veelzijdig. De Kijvelanden is een prachtige werkplek die veel ruimte geeft voor verdere ontwikkeling op jouw vakgebied. Je krijgt naar behoefte begeleiding van ervaren collega's bij het je eigen maken van de functie.

De functie van CR kan zowel worden ingevuld door een GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Verpleegkundig Specialist, Klinisch Psycholoog als Psychiater. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond en interesse heb je tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld medische psychiatrische behandeling of therapie te geven en/of diagnostiek te verrichten. Wij bieden veel scholingsmogelijkheden om je te specialiseren in bepaalde stromingen, zoals SFT, MBT, EMDR en CGT. Ook het doen van wetenschappelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Onze organisatie is leergierig en wil innoveren. Daarom vinden wij jouw competenties en wensen tot ontwikkeling belangrijke uitgangspunten bij de invulling van je werkzaamheden. Je maakt onderdeel uit van een stevig, daadkrachtig en deskundig team met veerkracht, humor en betrokkenheid. Zij voelen zich thuis bij de Kijvelanden vanwege de dynamische werkomgeving, volop ontwikkelingsmogelijkheden en het denken in mogelijkheden. Als jij wil groeien op persoonlijk vlak en ook inhoudelijk meer verdieping zoekt dan ben je van harte welkom om samen de mogelijkheden hiertoe te verkennen.

In dit artike l kun je ook nog meer lezen over deze bijzondere functie.

Wat breng je mee?

Je bent BIG geregistreerd en hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Verpleegkundig Specialist, Klinisch Psycholoog of Psychiater. Ook zonder forensische ervaring nodigen we je graag uit om te solliciteren, mits je bereid bent je te verdiepen in dit voortdurend ontwikkelende vakgebied. Fivoor investeert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Je krijgt daarom de ruimte om te groeien in de functie. Uiteraard zijn ook ervaren behandelaren van harte welkom om te solliciteren.

Als persoon ben je een teamplayer met een scherpe, opmerkzame blik. Respectvol kunnen begrenzen en oprechte nieuwsgierigheid naar een ieders perspectief zijn essentiële eigenschappen voor een Coördinerend Regiebehandelaar. Je bent daadkrachtig, stressbestendig en kan onder druk blijven nadenken en afgewogen besluiten nemen, rekening houdend met de soms uiteenlopende belangen van alle betrokkenen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden jou?

We bieden jou een uitdagende, boeiende en dynamische werkomgeving met gedreven collega's. Je werkt intensief samen met een multidiciplinair team en we geven jou de begeleiding die je nodig hebt. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn zeer ruim en kunnen op jouw voorkeuren worden afgestemd. Er bestaan tevens goede mogelijkheden om in onderzoek te participeren en/of dit te initiëren. We gaan graag met jou in gesprek om tot een voorstel te komen dat bij je kennis en ervaring past.

De honorering is marktconform en afhandelijk van achtergrond en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ en je bouwt pensioen op bij PFZW .

Benieuwd naar alle arbeidsvoorwaarden die wij jou te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op onze arbeidsvoorwaarden pagina.

Over Fivoor

In Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC, tbs-kliniek) de Kijvelanden verblijven patiënten met een tbs-maatregel met dwangverpleging. Zij hebben een ernstig delict gepleegd, dat hen niet of in verminderde mate is toe te rekenen door een psychische stoornis. De problematiek van deze patiënten is complex en uiteenlopend: persoonlijkheidsproblematiek, psychiatrische- en ontwikkelingsstoornissen of een combinatie hiervan, vaak gepaard gaand met verslavingsproblematiek. De afdelingen verschillen qua patiëntenprofielen en de hieraan gekoppelde behoefte aan begeleiding. Er zijn specifieke afdelingen voor patiënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Wil je hier meer over weten? Kijk dan op Wij zijn Fivoor - Fivoor .

FPC de Kijvelanden is een onderdeel van Fivoor. Fivoor is een derdelijns zorgorganisatie en biedt een breed spectrum aan specialistische psychiatrische zorg; van ambulante forensische zorg tot en met hoog beveiligde intensieve zorg binnen het FPC.

We leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg bieden? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Heb je vragen, wil je meer weten of zou je graag eens een dagje mee willen lopen? Neem dan contact op met Tessa Verrijp (Psychiater en Teammanager patientenzorg) via of met (recruitment) via of solliciteer direct.

Voor alle functies binnen Fivoor is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of Verklaring Omtrent het Gedrag politiegegevens (VOG P) vereist. Fivoor vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG.Functie:behandelcoördinator
Startdatum:31-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Behandelcoördinator Fivoor 31-03-2024

Bekijk ook andere vacatures