Vacature Chemisch analist (HPLC, LC-MS, GC)

Chemisch analist (HPLC, LC-MS, GC) in Rotterdam

In een groot, innovatief milieubedrijf zul je aan de slag gaan als chemisch analist. Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbij kwaliteitsanalyses voor verschillende milieu monsters zullen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het voorbereiden van monsters afkomstig uit de grond, atmosfeer of van waterschappen, maar zeker ook het uitvoeren van chemische analyses, zoals pH metingen, extracties, HPLC, LC-MS en GC. Op de chemische afdeling van dit QC laboratorium ben je verantwoordelijk voor een breed palet aan kwaliteitscontroles op verschillende samples. Op deze manier dragen jij en jouw collega's bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen!Functie:Chemisch analist (HPLC, LC-MS, GC)
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Chemisch analist (HPLC, LC-MS, GC) Science at Work Staffing BV 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures