Vacature Chemisch Analist (ICP, UV-VIS)

Chemisch Analist (ICP, UV-VIS) in Spijkenisse

Je gaat hier aan de slag als Chemisch laborant en bent verantwoordelijk voor het analyseren van verschillende soorten samples. Samen met je team houdt je je bezig met de kwantiteit- en kwaliteitscontrole van o.a. ertsen, kolen en metalen. Deze monsters analyseer je met technieken als ICP, UV-VIS en andere spectrofotometrische bepalingen. Je zal hier goed worden ingewerkt zodat je snel zelfstandig de analyses kan uitvoeren. Na het analyseren bespreek je de resultaten met je leidinggevende.

Dit gaat om een functie in dagdienst maar is ook mogelijk als een 2-ploegendienst waarbij je uiteraard een extra ploegentoeslag bovenop je salaris krijgt!Functie:Chemisch Analist (ICP, UV-Vis)
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Chemisch Analist (ICP, UV-VIS) Science at Work Staffing BV 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures