Vacature Container Transportplanner

Container Transportplanner in Rotterdam

Als onderdeel van het team voor Container Transport bij een bedrijf in de regio Rotterdam, ben je actief als Planner. Deze voltijds positie (40 uur per week) draait om de organisatie van transportroutes, met bestemming Duitsland, voor containers met goederen van klanten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het plannen, monitoren en corrigeren van de schema's, terwijl je gedurende de dag nauw in contact staat met chauffeurs en klanten om een vlotte operatie te waarborgen. Als er zich uitdagingen voordoen, ben jij degene met het logistieke inzicht om deze aan te pakken. Je meldt ritten bij verschillende punten en faciliteert de communicatie tussen de chauffeurs en de benodigde informatie. Bovendien houd je jezelf op de hoogte van nieuwe opdrachten in je mailbox en handel je snel om potentiële klanten snel en goed van dienst te zijn. Je hebt de verantwoordelijkheid over specifieke klanten en zorgt voor een volledige service, inclusief het organiseren van snelle ritten en strakke planningen.

Deze positie betreft een fulltime aanstelling van 40 uur per week, van maandag tot vrijdag. De werktijden kunnen flexibel worden ingedeeld tussen 6:00 en 18:00 uur, afhankelijk van overeenstemming. Het kantoor is gunstig gelegen in Rotterdam Waalhaven en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte op slechts 10 minuten loopafstand. Als je met de auto reist, is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Je komt te werken in een hecht team van 6 tot 7 collega's, waarbij de mogelijkheid bestaat om binnen het team door te groeien naar de functie van Planner, aangezien ze op zoek zijn naar een langdurige aanwinst. Dankzij de compacte omvang van het team zijn de communicatielijnen kort en verloopt de besluitvorming snel. De werksfeer is open, gezellig en gericht op samenwerking, wat centraal staat binnen dit bedrijf.

De ideale kandidaat voor deze rol beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je hebt de gave om snel te handelen en begrijpt de dynamiek van het transportwezen. Als je jezelf herkent als een proactieve medewerker, aarzel dan niet om te solliciteren bij dit bedrijf!Functie:Container Transportplanner, Internationaal transportplanner
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.vantiggelen@werk.olympia.nl of 010 411 63 92. Of bezoek hun website https://106.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Container Transportplanner Olympia 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures