Vacature Coördinerend Begeleider Kind & Jeugd

Coördinerend Begeleider Kind & Jeugd in Spijkenisse

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Coördinerend Begeleider Kind & Jeugd hbo

IP08637

Heb jij als begeleider hart voor de zorg van kinderen/jongeren? En kun je genieten van de kleine dingen die voor onze kinderen/jongeren een groot succes zijn? Dan is Ipse de Bruggen op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Lilo en Stitch zijn twee structuurgroepen waar behandeling geboden wordt aan kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar, waarbij sprake is van een veelal matige tot ernstige verstandelijke beperking en autisme, een vermoeden van autisme of andere behandelvraag, waarbij een duidelijk gestructureerd behandelklimaat van belang is. Ook kan er sprake zijn van epilepsie. De begeleiders van Lilo en Stitch werken samen in één team zodat een afwisselende werkweek ontstaat.

Op de Lilo bieden 2 begeleiders behandeling aan 8 kinderen en op de Stitch zijn er 2 begeleiders met 4 kinderen. Door middel van principes uit het TEACCH-programma is er binnen de behandeling op deze groepen veel aandacht voor duidelijkheid, voorspelbaarheid in activiteiten, ruimte en tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eigen werkplek, werkkast en ondersteunende visuele communicatie. Binnen die omgeving wordt de ontwikkeling van kinderen in het algemeen en de taakgerichtheid in het bijzonder gestimuleerd.

Jouw baan als coördinerend begeleider kind & jeugd hbo

Als (hbo) werk je met kinderen/jongeren met een (ernstige) verstandelijke (meervoudige) beperking en gedragsproblematiek / moeilijk verstaanbaar gedrag. Je begeleidt kinderen/jongeren bij de dagelijkse activiteiten en stimuleert de kinderen/jongeren volgens het behandelplan. Ook verricht je verzorgende / verpleegkundige taken. Je verricht samen met collega's administratieve taken. Verder stel je in overleg met de cliënt, zijn vertegenwoordigers en betrokken deskundigen de behandelplannen en actieplannen op. Je organiseert overleggen, coördineert diverse werkzaamheden en coacht collega's. Daarnaast zorg je voor kennisoverdracht, je hebt een signaalfunctie en je werkt mee aan de ontwikkeling en verbetering van het zorgproces en bewaakt daarbij de randvoorwaarden van de kwaliteitszorg.

In deze functie werk je minimaal 28 uur. Je werkt 24 uur op de groep en overige uren zijn voor E taken. De dinsdag staat vast als werkdag voor deze taken i.v.m. de overleggen die op dinsdag plaatsvinden.

Jouw profiel

Voor de Lilo en Stitch zijn we op zoek naar een collega die:

 • hun signalen kan interpreteren en hun behoeften kan achterhalen;
 • ongewenst gedrag niet ziet als probleem, maar als een vorm van communicatie en zich inzet om het kind te begrijpen, de oorzaak van het gedrag te achterhalen en hierop in te spelen;
 • interesse heeft in wie de cliënt is en naast de uitdagingen ook oog heeft voor het positieve;
 • oprecht contact maakt;
 • het een uitdaging vindt om samen met het team zich in te zetten om een aanbod te bieden passend bij kinderen met een intensieve behandelvraag;
 • in staat is om een kalm brein te behouden, juist op momenten dat een kind, of de kinderen veel stress ervaren.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen voor 28 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris van € 2.766 - € 3.861 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.


Functie:begeleider kind & jeugd
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Coördinerend Begeleider Kind & Jeugd Ipse de Bruggen 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures