Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Poortugaal

 • 32 - 36 uren per week
 • Ondersteunende diensten
 • Poortugaal

Geïnteresseerd in deze vacature?

In de functie van ben je verantwoordelijk voor het vinden van schaarse (zorg)talenten op de arbeidsmarkt. Met jouw expertise weet jij hoe je actief en latent werkzoekenden kunt verleiden om bij Fivoor te komen werken.

Je bent de sparringpartner voor de vacaturehouders en directies als het gaat om recruitmentvraagstukken. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Samen met de vacaturehouders breng je ieder wervingsvraagstuk in kaart en bedenk je samen met de collega's wervingsacties om de juiste kandidaten aan te trekken. Dit doe je zowel voor individuele vacatures als voor doelgroep-specifieke wervingstrajecten.
Denk hierbij aan:

Het recruitment team is onderdeel van de HR afdeling. Met jou erbij zijn we met 4 s. We zijn een ambitieus team dat zich door middel van eigen initiatieven zich positioneert als arbeidsmarktspecialist. Je doet niet alleen mee aan allerlei HR-projecten, maar gaat ook samen met ons op zoek naar de kansen voor AI in uiteenlopende toepassingen.

Het spreekt voor zich dat je daarnaast de sollicitaties verwerkt, de passende cv's selecteert, vacatures opstelt, op de diverse kanalen plaatst en je vacaturehouders adviseert en ondersteunt op het gebied van recruitment vragen.

Standplaats voor deze functie is Poortugaal en af en toe bezoek je ook andere locaties. Na een inwerkperiode behoort het zeker tot de mogelijkheden om vanuit huis of een andere Fivoor locatie te werken. We overleggen met jou hoeveel uur je wilt werken, tussen de 32 en 36 uur. Het zou fijn zijn als je er in ieder geval op maandag en woensdag bent!

Wat breng je mee?

Naast een afgeronde HBO opleiding heb je aantoonbare en relevante ervaring als recruiter. Je bent in staat om het gehele recruitmentproces te beheren, van vacature aanvraag tot aanbieding. Daarnaast heb je een stevig strategisch inzicht en ben je creatief en oplossingsgericht. Je bent initiatiefrijk en energiek, door jou komt er beweging! Je bent een sterke organisator, die hands- on prioriteiten kan stellen.

Wij bieden jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 60 met een maximaal salaris van €5.335,- bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ en je bouwt pensioen op bij PFZW .

Bij Fivoor ontvang jij daarnaast:

 • een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato; vrij te besteden aan iets waar jij blij van wordt;
 • 166 vakantie uren én 35 extra verlofuren (per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kan je jaarlijks sparen en gebruiken voor bijvoorbeeld een sabbatical;
 • een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer conform cao;
 • een vergoeding voor dienstreizen per auto van €0,34ct netto;
 • een "meerkeuzesysteem" arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlof, aanschaf van een fiets, sportschoolabonnement, studiekosten of het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging;
 • flinke korting op verzekeringspakketten zoals op je zorgpremie en voor je auto, opstal en inboedel;
 • de mogelijkheid tot het volgen van diverse E-learnings, vakgerelateerde cursussen en beurzen, congressen en opleidingen.

Over Fivoor

Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Heb je na het lezen interesse? Neem dan contact op met () via of solliciteer direct.Functie:corporate recruiter
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Corporate Recruiter Fivoor 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures