Vacature Docent

Docent in Ridderkerk

Logo Werken bij CVOLogo Werken bij CVO

 • Onze belofte

  • De kracht van CVO
 • Jouw loopbaan

Docent Mens en Techniek

Portus Farelcollege

Ridderkerk

0,6 - 0,7 FTE

€ 3.301 - € 5.862

Geschikt voor zij-instromers

Logo van Portus Farelcollege

Portus Farelcollege in Ridderkerk zoekt een enthousiaste en bekwame docent Mens & Techniek . Ben jij een 2e graads bevoegde docent en wil jij werken op een school die kwalitatief hoogwaardig onderwijs hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel door en solliciteer!

Betekenisvol werk

Voor de klassen van de Vmbo Basis en Kader leerjaar 1 en 2 van Portus Farelcollege zoeken wij voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste en bekwame collega met een lesbevoegdheid voor het vak techniek, die onze leerlingen kan enthousiasmeren voor het vak Mens & Techniek. De kennis die zij hebben opgedaan in Mens & Techniek, kunnen zij gebruiken in de bovenbouw bij het profiel Dienstverlening & Producten.

Voor jou is een lesuur geslaagd als je je leerlingen iets van je vak hebt kunnen bijbrengen en jij de leerlingen gestimuleerd hebt het beste uit zichzelf te halen.

Over ons

Portus Scholengroep

Op de Portus scholen in Rotterdam-Zuid, Barendrecht en Ridderkerk kan jij iedere dag het verschil maken. Of je nou praktijk- of vwo-onderwijs geeft, wij hebben allerlei mooie onderwijsconcepten zoals (t)huiswerkvrij onderwijs, gepersonaliseerd leren (Kunskapsskolan) en tweetalig onderwijs in huis. Bij Portus staan een goede sfeer gecombineerd met top-onderwijs hoog op de agenda. We geven je de ruimte om zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheid te kunnen werken en jezelf verder te ontwikkelen.

Portus Farelcollege is al jaren een begrip in Ridderkerk. Goed onderwijs, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht voor zowel leerlingen als collega's staan bij ons centraal. We bieden onderwijs aan op vwo, havo, mavo en vmbo niveau- met voor iedere opleiding speciale docententeams om een hechte band tussen docenten en leerlingen te creëren. Voor iedere nieuwe docent die bij ons komt werken is er een speciaal begeleidingsteam, zodat je snel de weg weet binnen onze school. Bij het Farelcollege voel je je thuis als je wilt werken bij een dynamische brede scholengemeenschap waar we met een h echt team samen werken aan kwalitatief goed onderwijs in een warme en gezellige sfeer.

Onze belofte aan jou

Het Farelcollege in Ridderkerk is een middelgrote school. Hierdoor kent iedereen elkaar en ben je niet zomaar een nummer. Uiteraard staat professionaliteit hoog in het vaandel en beweegt de organisatie zich in die richting.

Je maakt deel uit van het team vmbo onderbouw met in totaal 15 docenten. Het is een ervaren daadkrachtig team met een open en fijne sfeer en korte lijnen, waardoor iedereen zich er snel welkom voelt.
In de sectie Mens & Techniek werk je samen met één collega. Je gaat aan de slag met gereedschappen, maar ook met een (digitale) lesmethode met theoretische opdrachten. Je krijgt alle ruimte om het vak te ontwikkelen en creatieve opdrachten te bedenken, die passen bij de belevingswereld van de doelgroep.
Je kunt verder rekenen op:

 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast;
 • Dienstverband van 0,6 - 07 fte;
 • Een maandsalaris van minimaal € 3301,- tot maximaal € 5862,- bruto bij een fulltime aanstelling (LB/LC cao VO).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar.
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie;
 • Een uitstekend begeleidingsteam voor nieuwe docenten;
 • Loyale collega's die elke dag weer het beste uit onze leerlingen weten te halen;
 • Een prettige en open werkomgeving in een sprankelende organisatie;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO.

Jouw expertise

Wij zoeken iemand die zich langere tijd aan Portus Farelcollege wil binden en echt een onderdeel wil worden van ons hechte team. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

 • (2e graads) bevoegd bent voor het vak;
 • affiniteit hebt met de doelgroep Vmbo basis en kader;
 • beschikbaar bent voor 0,6-0,7 fte per week;
 • kan werken in teamverband;
 • bereid bent het beste uit de leerlingen te halen.

Verder is het belangrijk dat jij als persoon stevig in je schoenen staat en makkelijk contact legt met onze leerlingen. We zoeken iemand die gedreven is en met eigen initiatieven komt. Tot slot ben je gepassioneerd en enthousiast over je vak en weet dit over te brengen op onze leerlingen.

Van onze collega's wordt verwacht dat zij de christelijke identiteit van de school respecteren en in staat zijn een bijdrage te leveren aan deze identiteit.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Voor meer informatie over de inhoud en procedure van deze functie kun je contact opnemen met via . Ook kun je een kijkje nemen op de website van het Farelcollege: https://www.farelcollege.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Logo van Portus Farelcollege

Docent Mens en Techniek

Portus FarelcollegeFunctie:docent
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk Voortgezet Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Docent Christelijk Voortgezet Onderwijs 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures