Vacature Elektrotechnicus - petrochemie - dagdienst

Elektrotechnicus - petrochemie - dagdienst in Vondelingenplaat Rt

Wat ga je doen

Een droombaan op de grootste raffinaderij van Europa! Voor dit bekende internationale bedrijf word jij samen met je team verantwoordelijk voor al het elektrotechnisch onderhoud. Een uitdagende functie bij één van de grootste bedrijven van ons land met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Deze fabriek in Pernis is groot en erg complex. Voor het betrouwbaar opereren van alle installaties op de raffinaderij is het belangrijk dat onderhoud tijdig en goed wordt uitgevoerd. Daar ga jij als elektrotechnicus een belangrijke rol in spelen. Je gaat onder andere het volgende doen: het uitvoeren van preventief onderhoud aan elektrotechnische- en meet-en regelapparatuur begeleiden van jr. monteurs en externe monteurs vrij/paraat stellen van elektromotoren voor onderhoud externe partijen aandragen van verbeterpunten en meewerken aan de uitvoering van ideeën De komende jaren zal er een omslag plaatsvinden bij het bedrijf, waarvoor ze nu enthousiaste en ambitieuze mensen zoeken die meegroeien naar de toekomst!

Wat wij vragen

De elektrotechnicus die we zoeken kan goed zelfstandig werken en is creatief in het vinden van oplossingen. Verder breng je het volgend mee:
 • een afgeronde mbo-4 opleiding richting elektrotechniek
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de procesindustrie
 • sterke elektrotechnische kennis en een goed overzicht van complexe systemen

Wat wij bieden

Als elektrotechnicus ga je aan het werk met de meest complexe en technisch uitdagende installaties die er zijn. Daarnaast krijg je het volgende:
 • een bruto basissalaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- per maand
 • een 13e én 14e maand
 • de intentie tot een vast contract
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding
 • een goede pensioenregeling
 • diverse kortingsregelingen de mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen doorgroeimogelijkheden

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag voor een wereldwijd bekend energiebedrijf dat midden in de energietransitie zit. De complexiteit zorgt voor een zeer uitdagende technische werkomgeving! De komende jaren wordt een verschuiving in het personeelsbestand verwacht, wat veel mooie kansen voor jou kan opleveren. Maintenance bestaat in totaal uit zo’n 150 vaste collega's, opgedeeld in een centrale werkplaats, 2 area teams en een team groot onderhoud. Jij gaat één van de area teams (7 tot 10 mensen) versterken waarin je samen gepland onderhoud gaat uitvoeren.

Functie:monteur e&i
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via koen.uneken@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Elektrotechnicus – petrochemie – dagdienst Processionals 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures