GEMEENTEBLADKennisgeving besluit omgevingsvergunninng RX-AANVRBS-WABO, Kaasmaker 23, 3171HC Poortugaal

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Albrandswaard heeft op 1 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met Z2023-00000057 voor het doorbreken van een draagmuur op locatie, Kaasmaker 23, 3171HC Poortugaal.De vergunning is verleendHet besluit betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkInzageVoor het inzien van de aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u tot zes weken na de verzenddatum een afspraak maken via de gemeentelijke website. Type in de zoekbalk ‘bouwplannen en bouwtekeningen, inzage’, keuzeformulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’.BezwaarBelanghebbenden kunnen tegen dit besluit bezwaar maken. In uw bezwaarschrift vermeldt u uw naam, adres en telefoonnummer. Geef duidelijk aan tegen welk besluit u bezwaar maakt. U motiveert, dateert en ondertekent het. Zorg er voor dat wij uw bezwaarschrift ontvangen binnen zes weken na 18 maart 2024.Meer informatie over het indienen van bezwaar kunt u vinden op de website van de gemeente Albrandswaard.Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Albrandswaard

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Poortugaal. Bekijk alle Bekendmakingen Poortugaal in .

https://poortugaalkrant.nl/bekendmakingen-poortugaal/

Deel dit bericht:

Redactie Poortugaalkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Poortugaalkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Poortugaal.

Gerelateerde berichten