Vacature Goudadviseur (Regiovervanger)

Goudadviseur (Regiovervanger) in Oud-Beijerland

Goudadviseur (regiovervanger) - Regio Hoeksche waard

Geeft een tevreden klant, hoe mooi of uitdagend ook, jou steeds een 'yes-gevoel'? Voor de regio Hoeksche waard zoeken we een nieuwe collega als Goudadviseur (regiovervanger). Je krijgt een interne opleiding op een vestiging bij jou in de buurt van ca. 4 weken. Natuurlijk vanaf de eerste dag betaald. Spreekt dat je aan? Lees snel verder en solliciteer.
Bij wie kom jij te werken?

Goudwisselkantoor bestaat al vele decennia als een hecht familiebedrijf. Betrokkenheid, collegialiteit en samenwerking zijn nog altijd belangrijke waarden.

Met inmiddels ruim 350 collega's in Nederland, Duitsland en België brengen we de markt van in- en verkoop van sieraden, goud, geld en waardevolle objecten naar een hoger niveau. We hebben de ambitie om in Europa marktleider te worden.

Bij die ontwikkeling zoeken we constructief-kritische denkers die de handen uit de mouwen steken. Jouw ondernemersmentaliteit, lef en initiatief worden herkend en gewaardeerd. Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe ideeën, proberen we dingen uit en leren we samen van onze fouten. Vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn de belangrijkste elementen van onze relatie, die we graag voor langere tijd met je aangaan.

Wat ga jij als Goudadviseur doen?

In deze afwisselende baan ben je Goudadviseur en Regiovervanger tegelijk. Je hebt wisselend op al onze locaties in jouw regio je werkplek. Je bent het gezicht naar onze klanten en zorgt voor een geslaagde afhandeling van alle inkopen, verkopen, verpandingen, valutatransacties, taxaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle operationele, administratieve en facilitaire processen. Ook denk je mee met het door ontwikkelen van onze Goudwisselkantoorformule. Je rapporteert aan de regiomanager.
Wat wij vragen van je als Goudadviseur:

 • Het is belangrijk dat je zelfstandig, flexibel bent;
 • Daarnaast ben je ook commercieel, slagvaardig en daadkrachtig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Je bent beschikbaar op de zaterdag;
 • Tijdens de interne opleiding leren we je alle vakkennis die je nodig hebt.
Waarom jij als Goudadviseur bij ons aan de slag wilt:

Dit is een uitdagende functie in een betrokken familiebedrijf binnen een bijzondere branche! En het levert je nog meer op:

 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000,- bruto, op basis van een fulltime werkweek. Je krijgt een periodieke verhoging per jaar, afhankelijk van je prestaties;
 • Een interne opleiding en intensieve begeleiding van ca. 4 weken, die wij voor je betalen;
 • Een telefoon en auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
 • 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden (bij fulltime dienstverband);
 • Een aantrekkelijke, jaarlijkse bonusregeling;
 • Een mooie pensioenregeling, met een eigen bijdrage van slechts 2,6%.

Locatie Goudwisselkantoren Vakgebied Sales Contracttijd Fulltime/Parttime

Daarna heten wij jou van harte welkom als nieuwe specialist van waarde bij Goudwisselkantoor!

Wij zijn Goudwisselkantoor. Bijvoorbeeld om goud en zilver te kopen of te verkopen, voor bijzondere vintage juwelen, verpandingen of om geld te wisselen.

Functie:goudadviseur regiovervanger
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goudwisselkantoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Goudadviseur (Regiovervanger) Goudwisselkantoor 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures