Vacature Hovenier

Hovenier in Poortugaal

Kom jij stage lopen bij Binder?

Poortugaal

Stageplaats

STAGEMOGELIJKHEDEN

Volg jij een opleiding tot hovenier, werkvoorbereider, medewerker groen of opzichter/ uitvoerder in het groen, dan biedt Binder een interessante leerplek voor jou.

WAT JIJ VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

  • Een afwisselende praktijkgerichte leerplek / stage op het gebied van aanleg en onderhoud, op de mooiste locaties in Nederland! Van het onderhoud van golfbanen en sportvelden bij Ajax en Vitesse tot het aanleggen van prijswinnende daktuinen, zorgeloos groen of het leeuwenverblijf van Artis!
  • Een ontspannen, open sfeer met ruimte voor gezelligheid, oa. met de wekelijkse donderdagmiddag-borrel en regelmatig een uitje met het collega's
  • Werken met moderne machines en gereedschappen! We maken er een sport van om de nieuwste technieken en inzichten als eerste in te zetten zoals robotmaaiers en GPS.
  • Met meerdere vestigingen in Nederland is er altijd wel een locatie voor jou in de buurt.
  • Naast zorg voor het groen zorgen we ook graag goed voor onze mensen! We zijn een groeiende onderneming en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Jij hoeft ze alleen maar te grijpen!
  • Naast dit alles ontvang je een passende stagevergoeding !

Zin om te ervaren wat werken bij Binder voor jou kan betekenen? Stuur een bericht naar of bel /app me op nummer .
Functie:hovenier
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Binder via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Hovenier Binder 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures