Vacature Intercedent

Intercedent in Rotterdam

Beschrijving

Jij helpt de beste zorgprofessionals aan een leuke opdracht. Als Intercedent sta je in contact met de beste vakmensen en maak je de juiste match voor organisaties. De zorg is een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn. Maak het verschil als Intercedent bij Tempo-Team!

Voor wat, hoort wat

Bij ons staat jouw werkgeluk op de eerste plaats. We werken vanuit ons hart, maar ook met verstand. Naast plezier op het werk houden we van aanpakken, van doorpakken en van flink uitpakken. Verder krijg jij bij ons ook:

 • Een lekker maandloon tussen €2550 - €3000

 • Maandelijks 12,3% vakantiegeld!

 • Een gedreven en betrokken team, we gaan altijd voor het beste resultaat;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Je krijgt een onboarding in hotel met andere nieuwe Tempo-Teamers;

 • 1 dag betaald verlof om vrijwilligerswerk te doen;

 • Laptop, telefoon, reiskostenvergoeding, internetvergoeding en onkostenvergoeding;

 • Een lease auto is bespreekbaar;

 • Een berg aan werkplezier voor 32 tot 40 uur per week.
   

Wat ga je doen?

Tempo-Team Medisch is een hard groeiend onderdeel binnen Tempo-Team. Met veel plezier en succes helpen we mensen binnen de zorgsector aan een passende baan. Dit geeft veel voldoening. Zeker nu, in tijden van schaarste! De kandidaat staat meer dan ooit centraal. Heb jij een goede kandidaat gesproken?! Dan zorg jij voor de beste plek! Veel van jouw tijd en aandacht besteed je dan ook aan het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties, maar ook juist het proactief benaderen van potentiële nieuwe klanten. Je krijgt veel vrijheid en er is volop ruimte voor eigen inbreng. Een slim plan wat bijdraagt aan de doelstellingen? Dan zorg jij er persoonlijk voor dat het niet alleen bij een plan blijft. Probeer, schaaf bij en vier het succes!
 

Het team en de locatie

Je komt te werken met je directe collega Cheranie Jordaan, die al 2 jaar aan het werk is, met begeleiding zit het dus wel goed! Samen met deze collega zorg je voor het opzetten en uitrollen van een succesvolle, nieuwe propositie. Je manager Silvia Coone staat altijd voor je klaar om je te helpen en je te begeleiden. Met haar bespreek je de resultaten en natuurlijk jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit het team kun je erop rekenen dat je alle hulp krijgt die nodig is om succesvol te zijn! Jij bepaalt zelf waar je werkt. Klap je laptop open op één van de vele Tempo-Team vestigingen of werk een dagdeel lekker vanuit huis. In overleg is er veel mogelijk.

Wanneer ben je geknipt voor de baan?

Terechte vraag, maar lastig te beantwoorden. In deze rol van Intercedent zijn we vooral op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen op commercieel vlak. Is een berg aan ervaring dan nodig? Helemaal niet, maar die commerciële pit en winnaarsmentaliteit moet wel in je zitten. Dan leren wij je de rest. Ook is dit een hele mooie plek voor een ervaren intercedent of recruiter die graag een stap wilt maken. Je beschikt verder over een stevige persoonlijkheid en schakelt zonder probleem tussen verschillende gesprekspartners. Je vindt het leuk om met een brede doelgroep om te gaan en past je makkelijk aan. Je bent daarnaast in het bezit van (minimaal) een afgeronde relevante mbo 4 opleiding.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden over de job als Intercedent?! Neem dan vooral contact met mij op via julia.barte@randstadgroep.nl of 06-57935653. In het proces combineren we snelheid met kwaliteit. Hierdoor is snel duidelijk of dit de plek én organisatie is die bij je past.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:intercedent
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via julia.barte@randstadgroep.nl of 31657935653. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Intercedent Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures