Vacature Juwelier

Juwelier in Rotterdam

Homepage - van Willegen

Donderdag 9 mei gesloten

Sale - Uitverkoop

Dierbare klant,

De laatste jaren is de juwelierswereld sterk aan het veranderen. Het behoud van je eigen identiteit als juwelier is beetje bij beetje aan het afbrokkelen door eenzijdig opgelegde richtlijnen van grote internationale merken. Het wordt ons steeds moeilijker gemaakt om de goede service die jullie van ons gewend zijn te blijven leveren. Dat heeft ons aan het denken gezet en na rijp beraad hebben we met pijn in ons hart besloten om op het hoogtepunt te stoppen. Dat betekent dat we de komende tijd onze voorraad gaan afbouwen en daarom geven we mooie kortingen. Het einde van een tijdperk betekent gelukkig ook vaak het begin van iets nieuws. Al vele jaren verkopen het hoogwaardige sieraden merk Bron en hebben we inmiddels een grote schare trouwe fans opgebouwd. Samen met Bron hebben we besloten de voormalige IWC lounge om te toveren tot een kleurrijke Bron Salon, waar de huidige en nieuwe collectie in al zijn schoonheid te zien en te koop zal blijven. Deze salon is een voorproefje voor een geheel nieuw te openen Bron boutique op een nieuwe locatie in Rotterdam.

We blijven zeker tot ver in het najaar van 2024 geopend, dus we zien u heel graag tegemoet.

U bent van harte welkom van woensdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

neem contact met ons op en we assisteren u graag telefonisch. Aankopen via de webshop kunnen afgehaald worden of thuisbezorgd.

Contacteer ons op of via email: of neem contact op via Whats app op .

Tot binnenkort!

Contact opnemen

  • Concept Store Van Willegen
  • Schiekade 4
  • 3032 AJ Rotterdam


Functie:juwelier
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arnold P. van Willegen Juwelier via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Juwelier Arnold P. van Willegen Juwelier 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures