Vacature Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog in Poortugaal

Ga jij met ons in dit unieke werkveld de zorg aan?

 • Werk- en denkniveau

  • HBO (6)
  • MBO (7)
  • WO (6)

 • 24 uren per week
 • Verpleegkundig Specialist | GZ-Psychologen | Klinisch Psycholoog
 • Poortugaal

Werken met onze patiënten vraagt meer dan behandelen alleen! Ben jij een GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist en wil jij jouw expertise als regiebehandelaar tijdelijk inzetten om onze patiënten met complexe problematiek te behandelen maar vooral ook de regie te voeren? Ga de uitdaging aan binnen onze unieke werksetting in Poortugaal!

 • 32 - 36 uren per week
 • Ondersteunende diensten
 • Poortugaal

Ben jij het nieuwe tijdelijke organisatietalent voor het team Recruitment? Wij zijn op zoek naar een supportmedewerker om ons recruitment team te versterken. Een rol waarin je schakelt tussen sollicitanten, vacaturehouders en je recruitmentcollega's. Is dit de functie voor jou?

Het bestuurssecretariaat van Fivoor biedt de mogelijkheid om je ervaring in een soortgelijke functie en je ambitie voor het verder vormgeven van het bestuurssecretariaat samen te voegen in een uitdagende baan. We zoeken iemand die gevoeligheid voor bestuurlijke finesses kan combineren met oranisatorische kwaliteiten en een fijne persoonlijkheid.

Ben jij die enthousiaste, representatieve en flexibele nieuwe collega die het leuk vindt om het team van behandelaren te ondersteunen? Weet jij precies hoe je (nieuwe) patiënten en bezoekers een warm welkom kunt geven en ben jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Reageer dan snel en kom ons team in Utrecht werken.

Dit is jouw kans om bij te dragen aan een veiligere samenleving! Wil jij mensen helpen om weer deel te kunnen nemen aan de samenleving? En weet je met jouw positieve instelling mensen te motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou in de regio Rotterdam.

Ben jij cliënt bij Fivoor of heb je in het verleden zorg gehad bij Fivoor, dan zoeken we jou! Jij kunt als lid van de cliëntenraad het verschil maken. Help jij mee de zorg beter te maken?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundige en wil jij werken waar én wanneer jij wilt? Zoek jij uitdaging en afwisseling binnen de intensieve en forensische psychiatrie? Bij Fivoor Flex & More hebben wij oog voor jouw wensen! Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden

Ga jij geen uitdaging uit de weg en wil je graag onderdeel zijn van een leuk team binnen onze tbs kliniek? Is het jouw ambitie om een veilige woon- en werkklimaat te creëren voor patiënten, collega's en bezoekers? Dan is deze mooie functie iets voor jou!

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensieve psychiatrie en wil je regie hebben over je eigen rooster? Ben jij nieuwsgierig naar Fivoor en wil je werken waar én wanneer je wilt? Neem dan contact met ons op!Functie:klinisch psycholoog
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Klinisch Psycholoog Fivoor 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures