Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Rotterdam

Logistiek Medewerker

Born / Nederland

Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die goederen op de juiste manier kan laden en lossen en just-in-time de onderdelen kan leveren aan de productielijn.

Het team waarin je werkt als Logistiek Medewerker.

Broekman Logistics is gespecialiseerd in klantgerichte logistieke multimodale oplossingen voor transport. Dagelijks houden wij ons bezig met complexe logistieke vraagstukken van onze internationale klanten; hoe groot de uitdaging ook is, wij vinden de passende oplossing. Hierin zijn we actief binnen de Forwarding & Shipping, Breakbulk Terminals en Warehousing & Distribution.

Begin 2023 zal Broekman Logistics Limburg B.V. voor een nieuwe klant de operatie opstarten. Daartoe zoekt het bedrijf een breed scala aan medewerkers welke in Born zullen starten. Totale groep betreft daarbij een +/- 60 FTE. Deze medewerkers zullen de logistieke werkzaamheden uitvoeren in 2 warehouse gedeeltes van 30.000 m2 tezamen.

Jouw profiel als Logistiek medewerker

Zoals eerder gezegd heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je daarnaast de juiste arbeidsmentaliteit.

Verder…

  • Beheers je de Nederlandse taal;
  • Heb je ervaring binnen de logistiek en heb je ervaring met EPT;
  • Heftruck en reachtruck certificaten zijn een pré.

Jouw werkzaamheden als Logistiek Medewerker

Als Logistiek medewerker heb je een belangrijke rol op onze locatie. Jij zal voor onze klant de goederen lossen, opslaan en gereed maken. Van hieruit zal je de verschillende orders picken en het just-in-time aanleveren van deze onderdelen naar de productielijn. Binnen jouw rol doe je ook kwaliteitscontrole van de opgeslagen goederen en leg je alle beschreven werkzaamheden vast d.m.v. de scanner.

Wij bieden de Logistiek Medewerker

Door de opslag van machines van onze nieuwe klant garanderen wij jou een uitdagende werkomgeving. Je zult starten via een uitzendbureau waarbij het startsalaris tussen de 1.996 - 2.201 EUR bruto per maand zal liggen.Functie:logistiek medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:1996 – 2201
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broekman Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Logistiek Medewerker Broekman Logistics 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures