Vacature Maatschappelijk Werker

Maatschappelijk Werker in Schiedam

Maatschappelijk Werker in Schiedam

 • 32 - 36 uur
 • Frankelandgroep in Schiedam
 • HBO Diploma/Bachelor's
 • minimaal €3.418,94 en maximaal €4.906,49 op basis van 36 uur
 • Behandeling & welzijn

Word jij blij van een afwisselende functie waarin je écht van waarde kunt zijn voor mensen? Zodat zij passende zorg krijgen op de juiste plaats? Vind jij het leuk om deze mensen of hun dierbaren te helpen hun weg te vinden in het zorglandschap? Voor de Frankelandgroep zijn wij op zoek naar een Maatschappelijk werker!


Dit ga jij doen

Jij begrijpt dat de verhuizing naar een verpleeghuis voor de meeste mensen en hun mantelzorgers een intensieve en emotionele periode is. Je bent dan ook maatschappelijk werker, zorgbemiddelaar en zorgcoördinator in één. Vanaf het moment van aanmelden van een cliënt tot en met de opname binnen de Frankelandgroep ben je betrokken. En ook daarna verdwijn jij niet zomaar uit beeld.

Hiernaast beheer je de wachtlijst, ondersteun je bij de aanvraag van indicaties en organiseer je zo nodig overbruggingszorg. Ook stem je af met het multidisciplinaire team (over het verloop van de begeleiding, in relatie tot de in het behandelplan gestelde doelen) en organiseer je bijeenkomsten voor (nieuwe) bewoners en/of hun naasten. Verder onderhoud je ook contact met externe partijen zoals huisartsen, ziekenhuizen, het CIZ en anderen.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega met organisatietalent! Iemand die creatief is en die graag dat stapje extra zet. Verder:

 • Heb je een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Social Work of hbo Verpleegkunde;
 • Heb je bij voorkeur kennis van WLZ, ZVW en inzicht in indicering;
 • Bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je goed prioriteiten stellen en beschik je over een flexibele werkhouding.

Wij zijn de Frankelandgroep!

Wij streven naar een zorgbezetting van meer dan 100%. Die geeft ons de ruimte om buitengewoon goede zorg te verlenen. Wij zijn trots op onze kwaliteit van zorg. Die is beloond met een PREZO gouden keurmerk (voor al onze locaties én onze thuiszorg).Ook dit jaar mogen wij onszelf weer World-class Workplace noemen (Beste Werkgever).Wij geloven dat goede zorg begint bij het inzetten van deskundige, bevlogen en betrokken medewerkers. Daarom investeren wij graag in jou. Wij zetten ons in voor jouw werkgeluk! Wij willen dat je gezond, veilig en met plezier jouw werk kunt doen.


 • Een contract voor 32-36 uur per week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT in schaal 55, maximaal € 4.906,49 o.b.v. 36 uur en uiteraard afhankelijk van je ervaring en achtergrond.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

En de vele andere prettige arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruikmaken van ons zwembad en de fitnessruimte, fietsenplan, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar DSW, collectieve pensioenregeling bij PFZW en voordelig gebruikmaken van onze vakantievilla's in Rockanje en Calpe (Spanje).

Word jij onze nieuwe maatschappelijk werker? Tover jij een glimlach op het gezicht van onze (nieuwe) cliënten én collega's? Wil je een baan waarbij je écht het verschil maakt? Solliciteer dan snel via onze intranetpagina.

Dit wordt jouw plek

Wij zijn de Frankelandgroep! Wij streven er dagelijks naar om onze bewoners in onze vijf locaties in Schiedam en Vlaardingen én onze cliënten in de thuissituatie hun eigen leefstijl te kunnen laten voortzetten in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze visie luidt dan ook: 'Zo gewoon mogelijk'.

De hoge tevredenheid van onze klanten en onze goede reputatie zijn vooral te danken aan de geweldige inzet en het grote enthousiasme van onze medewerkers en vrijwilligers. Onze medewerkers zijn nuchter, behulpzaam, bijzonder gastvrij en betrokken.


Bel gerust met Claudia van Deursen, coordinator maatschappelijk werk, via .
Mailen mag ook via

De kosten die je maakt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), worden door de Frankelandgroep vergoed.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maatschappelijk Werker in Schiedam

 • 32 - 36 uur
 • Frankelandgroep in Schiedam

Heb je vragen over werken bij de Frankelandgroep?Functie:maatschappelijk werker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3418 – 4906
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Frankelandgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Maatschappelijk Werker Frankelandgroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures