Vacature Manager Kinderkliniek Kinder

Manager Kinderkliniek Kinder in Rotterdam

Wat bieden wij je?

   • Waarom het Erasmus MC?
   • Wat bieden wij je?

 • Manager Kinderkliniek Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie

Ben jij de manager die met aandacht, betrokkenheid en innovatieve ideeën onze Kinder- en Jeugdkliniek kan aansturen?

 • Management en advies

Als manager van onze Kinder- en Jeugdkliniek heb jij de leiding over een team van ongeveer 35 professionals. Je werkt nauw samen met de managers van andere klinieken om de hoogste kwaliteit van zorg te waarborgen, financieel gezond te blijven en een duurzame toekomst voor onze afdeling te realiseren.

 • Samen met een medisch coördinator (psychiater) geef je leiding aan diverse zorgprofessionals binnen de afdeling.
 • Je stimuleert de doorontwikkeling van de kliniek en draagt bij aan het jaarplan.
 • De focus ligt de komende jaren op het uitbreiden van ons specialistische zorgaanbod, het behalen van afdelingsdoelstellingen en het verbeteren van werkprocessen.
 • Je geeft creatief en innovatief vorm aan onze toekomstplannen, waarbij je onze kernwaarden en focusgebieden in het oog houdt.
 • Je zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en optimalisatie hiervan.
 • Human resource management en kwaliteitszorg.
 • Zorgdragen voor de borging en uitvoering van projecten, implementaties en huisvesting.
 • Bevorderen van eenheid van processen over de verschillende units.
 • Faciliteren van de kliniek door betrokkenheid en samenwerking, en medewerkers het vertrouwen en de mogelijkheden geven om gezamenlijk grootse resultaten te bereiken.
 • Voeren van jaargesprekken, begeleiding bij ziekte- en arbeidsverzuim, aansturing van (medisch) ondersteunend personeel, professionalisering en coaching van medewerkers.

Ook zorg je voor inspirerend leiderschap voor de teams en neem je deel aan ziekenhuis-brede overleggen en projecten.

De afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie (KJPP) van het Sophia Kinderziekenhuis is dé plek waar jij het verschil kunt maken. Met ruim 200 gedreven professionals zijn wij de enige zelfstandige universitaire kinder- en jeugdpsychiatrische/psychologische afdeling in Nederland, gehuisvest in een kinderziekenhuis.
Onze afdeling staat bekend om haar baanbrekende onderzoek, hooggekwalificeerde patiëntenzorg en toonaangevende opleidingen. Onze dynamische afdeling biedt zorg aan kinderen en jongeren met complexe psychiatrische stoornissen, vaak in combinatie met een lichamelijke ziekte of een zeldzaam genetisch syndroom. Dit doen we in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Waarbij internationaal wetenschappelijk onderzoek hand in hand gaat met de hoogste zorgstandaarden.
De KJPP bestaat uit een poliklinische unit, een unit voor psychosociale zorg, twee klinische units en een research-unit. Binnen onze Kinder- en Jeugdkliniek werken we met een sterk systemische visie. Hierbij staat het welzijn van het kind/de jongere én hun gezin centraal. Onze kliniek heeft 4 behandelgroepen, inclusief 26 opnameplaatsen, verdeeld over een klinische kindgroep en 3 dagbehandelingsgroepen (waarvan t2 specifiek voor jongeren).
Bij ons werk je in een interdisciplinair team van psychiaters, klinisch (neuro)psychologen, psychotherapeuten, systeemtherapeuten en vaktherapeuten, ondersteund door sociaal pedagogisch hulpverleners. Samen zetten wij ons dagelijks in voor de best mogelijke zorg en streven we continu naar verbetering, volledig in lijn met de kernwaarden van het Erasmus MC.

Toegankelijk, enthousiast, inlevend, ondernemend en gericht op het creëren van een gevoel van onderlinge verbondenheid. Dit typeert jou als manager. Je bent een professional die de rust bewaart wanneer de situatie hierom vraagt. Én die zelfstandig kan werken waarbij je prioriteiten stelt, initiatief neemt en het overzicht behoudt. Je kunt goed reflecteren op je eigen manier van handelen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je wilt samen met collega's blijven groeien. Je hebt humor en gaat voor een gelijkwaardige samenwerking. Hierbij weet je medewerkers in hun kracht te zetten. Daarnaast heb je:

 • Ten minste 3 jaar ervaring als leidinggevende.
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau en een passende opleiding gevolgd.
 • Affiniteit met de ziekenhuiszorg en context.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.493,- en € 5.504,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingen.
 • Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, net als 4 x 9 uur werken.
 • Een 13e maand die we in november uitkeren en een reiskostenvergoeding. Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij betalen 70% van je pensioenpremie.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton. Het begint met doen.
Inhoudelijke vragen over de vacature? , KJPP, beantwoordt deze met plezier via of stuur een WhatsApp .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Het begint met doen

Enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze vacature. Onze recruiter stuurt je direct een ontvangstbevestiging.

We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Je bent uitgenodigd voor een gesprek, mooi! In dit eerste gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of we bij elkaar passen. Ook kun jij een goed beeld vormen van de functie, de afdeling en het Erasmus MC. Als het gesprek positief verloopt, volgt er vaak nog een tweede gesprek.

Je bent aangenomen. Je toekomstige leidinggevende bespreekt het salaris en het dienstverband met je. Ook krijg je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

Aan de slag

Stap 5 - Aan de slag

Het is zover: je eerste werkdag! Leuk dat je bij ons aan de slag gaat. Je wordt ontvangen door je nieuwe afdeling en krijgt daar alle informatie die je nodig hebt. Heel veel werkplezier bij het Erasmus MC!


Roel Verheggen, recruiter

Werken aan beter worden is doelen stellen

In het Erasmus MC heb je te maken met vele uitdagingen. Hoe zorg je dat de strategische keuzes worden uitgevoerd? Hoe laat je mensen meer samenwerken? Hoe vind je de balans tussen het belang van je eigen eenheid en het grotere geheel? Het Erasmus MC is een continu veranderende en veeleisende omgeving, waar effectief leiderschap en deskundig advies voorwaarden zijn om alle ambities te halen.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: in zorg, onderwijs en onderzoek

Wij zijn geworteld in Rotterdam en werken in een prachtige state-of-the-art omgeving. Met toewijding en passie werken we aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Dit bereiken we met een verscheidenheid aan talent en kennis. We hechten aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen er mag zijn.

Solliciteer voor Manager Kinderkliniek Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie

Vragen over werken bij Erasmus MC?

Neem contact op met ons team Recruitment.Functie:manager kinderkliniek kinder
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3493 – 5504
Uren per week:9 – 9

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erasmus MC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Manager Kinderkliniek Kinder Erasmus MC 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures