Vacature Manager Wonen & Zorg

Manager Wonen & Zorg in Poortugaal

Manager Wonen & Zorg | 36 uur | Hooge-Werf

 • Opleidingsniveau: hbo
 • Standplaats: Poortugaal

Werving voor deze functie verloopt via Neo-Mundo. Solliciteren kan via hun website.

Hoe jouw dag als Manager Wonen & Zorg eruit kan zien

Heb jij al enkele jaren ervaring als manager in de zorg en wil je verder ontwikkelen in een volgende uitdaging in de ouderenzorg? Dan is dit misschien wel de functie voor jou! Als Manager Wonen & Zorg ben je met de Manager Bedrijfsvoering duaal verantwoordelijk voor Hooge-Werf, en stuur je duaal de teams op deze locatie aan. Waar de collega manager bedrijfsvoering de bedrijfsmatige taken zoals planning en productie oppakt, ben jij verantwoordelijk voor het integrale management ten aanzien van de zorg en kwaliteit. Dat gaat onder andere om een goede personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief) op de woonzorggroepen, ziekteverzuim en medeverantwoordelijk voor de evaluatie en ontwikkeling van de algehele zorg.

Concrete taken die bij jouw rol als Manager Wonen & Zorg, betreffen onder andere: deelnemen aan het voortouw nemen in Argos Brede commissies ter bevordering van de organisatie, het uitvoeren van zowel strategisch als tactisch-operationele taken en de verantwoordelijkheid voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen (kwalificaties, protocollen, registraties, dossiervorming en administraties). Als Manager Wonen & Zorg val je hiërarchisch onder de Regiomanager.

In de functie van Manager Wonen & Zorg geef je direct leiding aan de Verpleegkundig teamleiders (regisseurs), Ambulant Verpleegkundigen, de afdeling Welzijn en indirect aan de zorgmedewerkers. Jij bent dé persoon die deze zorgmedewerkers meeneemt in organisatieveranderingen. Ook zet je samen met de Verpleegkundig Teamleiders interventies in gericht op krachtige teams, sterk eigenaarschap en resultaatgerichtheid. Jij speelt hierin een coachende rol om de teamleiders te laten groeien in hun rol binnen de teams. Samen met je collega's maak je er weer een nuttige en mooie dag van. Jouw nieuwe energie versterkt ons team.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32 tot 36 uur;
 • Gepaste inschaling op basis van meegebrachte (werk)ervaring (CAO VVT);
 • Een vaste eindejaarsuitkering, bestaande uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en toegang tot alle trainingen van GoodHabitz, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je gebruik maken van 'Makkelijk Verdiend', het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc;
 • Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Werken bij Argos Zorggroep

Ouderenzorg? Wij noemen het nieuwerezorg. Door steeds te kijken hoe we kunnen vernieuwen, door in te zetten op technologie en door volop ruimte te geven voor jouw ontwikkeling en werkplezier. Wij zijn er voor onze collega's met programma's en activiteiten die hen vleugels geven. Zo biedt onze Argos Academie verschillende opleidingen, trainingen en bijscholingen. En staan we altijd open voor jouw ideeën over de zorg van morgen. Want ouderenzorg is niet grijs maar juist vol kleur!

Je komt te werken in Hooge-Werf , dichtbij de dorpskern van Poortugaal. In dit sfeervolle en moderne verpleeghuis wonen ouderen met dementie of somatische aandoeningen. Hooge-Werf is goed bereikbaar op de fiets en ligt op 2 minuten lopen van het busstation 'Waalstraat'. Met de auto kun je Hooge-Werf ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Wanneer is dit de baan voor jou?

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een passie voor het werken met mensen en ouderen in het bijzonder;
 • Je bent bewezen succesvol als leidinggevende in een organisatie in ontwikkeling;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent inspirerend en motiverend;
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Solliciteren ? Dit kun je verwachten:

Solliciteren doe je door uiterlijk dinsdag 2 april een CV en motivatie achter te laten . De procedure bestaat uit een gesprek bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Argos en maken een extern assessment.

Kom jij ons team versterken ?

Reageer snel , anders vliegt deze vacature aan je voorbij! Neem dan contact op met Julia Kee ( I ) of ( I ), consultants bij Neo-Mundo.


Argos Zorggroep

Ouderenzorg? Wij noemen het nieuwerezorg. Door steeds te kijken hoe we kunnen vernieuwen, door in te zetten op technologie en door volop ruimte te geven voor jouw ontwikkeling en werkplezier. Of je nu vastigheid zoekt in één van onze hechte teams of in onze flexpool zelf bepaalt wanneer, waar en hoeveel je werkt: We staan we altijd open voor jouw ideeën over de zorg van morgen. Want ouderenzorg is niet grijs maar juist vol kleur!Functie:manager zorg & wonen
Startdatum:01-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Argos Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Manager Wonen & Zorg Argos Zorggroep 01-04-2024

Bekijk ook andere vacatures