Vacature Medewerker KCC

Medewerker KCC in Rhoon

Medewerker KCC - Webcare

Ben jij Albrandswaard? Word jij Albrandswaard? We zoeken iemand die zich wil inzetten voor onze gemeente. En daarmee het verschil wil maken in onze kernen Rhoon, Poortugaal en Portland.

36 uur

€2.666,- en €3.784,- (Schaal 7)

Fulltime

Direct solliciteren

Vragen?

Neem contact op met ()

0744

Als medewerker KCC ben je het eerste en in veel gevallen ook het enige aanspreekpunt van de gemeente. Je bent daarmee een belangrijke ambassadeur voor de gemeentelijke organisatie. Je vindt het een uitdaging om iedere burger goed van dienst te zijn en deze op een klantgerichte en efficiënte wijze te helpen. Je beantwoordt de vragen zoveel mogelijk zelfstandig. Dit doe je door jouw kennis in te zetten en het raadplegen van applicaties. Als de vragen te specifiek zijn heb je de vakafdelingen als achtervang. Je registreert welke vragen er binnen komen en denkt mee over hoe de informatievoorziening aan onze inwoners te verbeteren. De gemeente Albrandswaard hecht veel waarde aan goede bereikbaarheid, je houdt de wachttijd aan de telefoon nauwlettend in de gaten.

Je werk bestaat o.a. uit de volgende taken:

 • Je verstrekt telefonisch en per e-mail informatie over de gemeentelijke dienstverlening en producten in Albrandswaard;
 • Je beantwoordt eerstelijns vragen en maakt afspraken voor diverse producten;
 • Je beantwoord vragen met behulp van de website en kennisbank;
 • Je helpt inwoners met het doen van meldingen en (digitale) aanvragen.

We zoeken iemand die zich binnen het team specifiek gaat richten op het verlenen van excellente dienstverlening aan klanten (burgers, organisaties en ondernemers) via social media. Je werkt hierbij nauw samen met afdeling Communicatie en wordt ondersteund door informatiesystemen, zodat je de klant van het juiste advies, product of dienst kunt voorzien. We vragen je om actief en in klare taal te anticiperen op klantvragen, opmerkingen en klachten. Ook vragen we je om zelfstandig te beslissen wanneer een vraag, opmerking of klacht beter offline behandeld kan worden. Doelstelling is om de buitenwereld naar binnen te halen (online media monitoring). We vragen je daarom om rapportages te maken voor de verschillende afdelingen, colleges en gemeenteraden via een vast format. Ook hoort bij het takenpakket dat je wekelijks een complimenten- en klachtenoverzichten opstelt, zodat de interne focus zich nog meer kan richten op excellente dienstverlening.

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 7 volgens de CAO Gemeenten. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.545,- en €3.612,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;

Dit bieden wij naast je salaris

 • 17,05% keuzebudget 17,05% keuzebudget bovenop je salaris in te zetten voor aanschaf extra vakantiedagen, sportschoolcontributie, extra salaris, fietsvergoeding of reiskostenuitruil.
 • Goede ABP Pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Diverse kosteloze opleidingen

De prachtige groene dorpen Rhoon en Poortugaal en het fijne Portland vormen samen de gemeente Albrandswaard. Met elkaar vormen de bewoners en ondernemers een hechte gemeenschap, genieten van de prachtige groene omgeving en profiteren van alle voorzieningen in de dorpen, wijken en omgeving. De verbindingen met stad en land zijn uitstekend, via de metro sta je in 20 minuten in hartje centrum van een bruisende stad.

Albrandswaard als werkgever

Waar we voorgaande jaren nauw verweven waren met gemeente Barendrecht en Ridderkerk, krijgt deze samenwerking in de toekomst een andere invulling.

Albrandswaard bouwt aan de toekomst met een nieuwe, compacte organisatie. We nemen een belangrijke stap door weer zelf verantwoordelijk te worden voor beleid en uitvoering.

We houden nadrukkelijker zelf de regie in handen en blijven de samenwerking koesteren. Ons doel is de dorpen zorgvuldig voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptie, zorg en woningbouw zijn we fors aan de slag. Ook liggen er mooie kansen op het gebied van recreatie en toerisme. En dat doen we graag met nieuwe collega's. Collega's die in de wijken en op onze locaties het gezicht van Albrandswaard willen worden.

Ben jij Albrandswaard?

In Albrandswaard ga je het verschil maken. Daarbij krijg je natuurlijk je specifieke taken, maar kijk ook vooral verder. Want samen zien en bereiken we meer. In een klein team kan, mag en moet je soms grenzen opzoeken en doorbreken. Daarmee wordt je baan leuker, het werk afwisselender en het resultaat beter! De stap naar Albrandswaard is een stap in een nieuwe wereld, een wereld die je zelf gaat ontdekken en verbeteren.

Natuurlijk werk je afwisselend op locaties, binnen en buiten. Maar ons gemeentekantoor is een prachtige nieuwe plek waar je vanuit de metro zo binnen loopt, lekker naar toe fietst of makkelijk en gratis parkeert. Ook het opladen van je auto of fiets is geen probleem. Daarbij is de koffie van barista-kwaliteit.

Met onze partners zorgen we dat alle gemeentelijke dienstverlening wordt ingevuld. En zelf geven we sturing, zorgen we dat we de wensen en eisen van bewoners en ondernemers kunnen overtreffen. Maar daar hebben we wel mensen zoals jij voor nodig!

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als klant contact medewerker met telefonische beantwoording van vragen 'en doorverbinden;
 • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en je hebt een klantgerichte instelling
 • Je kunt kwaliteit met snelheid combineren in het beantwoorden van klantvragen;
 • Je kunt gelijktijdig een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;
 • Je krijgt energie van het helpen van mensen;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent handig met computers.

Voor werknemers in dienst van een gemeente is de cao Gemeenten van toepassing. Deze CAO kun je vinden via deze link: https://www.caogemeenten.nl/

Wil jij werken voor de allerleukste gemeente in deze regio?

Vind je het niet erg dat geen enkele dag hetzelfde is? Om samen te bouwen aan een nieuwe organisatie en waar jouw inbreng en ideeën waardevol zijn? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! In gesprek kunnen wij dan ook laten zien wat wij jou te bieden hebben.

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Recruitment via

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is onnodig.

Kom naar Albrandswaard!

Het is prettig wonen en werken in onze kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. Tussen stad en groen. Je bent er zo, naast metro Rhoon. En je bent er graag, ons moderne kantoor is uitnodigend en warm. Met de beste koffie van het land, met de leukste collega's uit onze regio!Functie:medewerker kcc
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2545 – 3612
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Albrandswaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Medewerker KCC Gemeente Albrandswaard 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures