Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

Medewerker Verkoop Binnendienst in Hoogvliet Rotterdam

Vind jij het leuk om de wensen en behoeften van klanten te achterhalen en om dit om te zetten in een verkoop? Heb je daarnaast een passie voor technische producten in de scheepsvaart en offshore branche? En wil je graag werken op een mooi nieuw kantoor met de Rotterdamse mentaliteit in het havengebied? Dan is deze vacature bij Dräger écht iets voor jou!

Wat jij gaat doen

Als Medewerker Verkoop Binnendienst adviseer en verkoop je alles wat te maken heeft met safety op zee. Denk aan de zeevaart, binnenvaart, offshore, cruiseschepen en offshore wind en energie. Interessant is dat het productgamma ontzettend ruim is. Denk hierbij aan brandblusmateriaal, reddingsmateriaal of veiligheidsmateriaal. Naast onze reguliere Dräger producten (Firefighting, Rescue and Safety) verkoop je ook een breed pallet aan non – Dräger producten.

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt contact via de telefoon en de mail. Zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Door het toepassen van gesprekstechnieken, het stellen van de juiste vragen en jouw persoonlijke interesse, weet jij de wensen en behoeften van de klant perfect in kaart te brengen. Op basis van deze informatie adviseer je de klant over onze producten en de werking ervan. Is de klant enthousiast, dan stel je de offerte op of regel je een demo, zodat de klant het product kan uitproberen.

Je komt te werken in een team met twaalf commerciële collega’s in de binnendienst. In de buitendienst zijn twee collega’s actief. De sfeer in het team is open, informeel en collegiaal. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht en krijgen wij een kick van een goede verkoop.

 • In deze rol ben je zowel commercieel, als met de techniek bezig;
 • Je bent niet bezig met koude verkoop, maar echt bezig met het bouwen van klantrelaties;
 • Met onze producten beschermen, ondersteunen en redden we levens op zee! De vestiging te Rotterdam – Hoogvliet richt zich op verschillende soorten maritieme klanten. Omdat elke klant anders is, maakt dit de rol erg uitdagend.

Wat wij jou bieden

 • Een marktconform salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een resultaatafhankelijke winstdeling.
 • Er wordt een laptop ter beschikking gesteld.
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) als werkgever 60% van de pensioenpremie voor onze rekening nemen.
 • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen, op fulltime basis.
 • Een keuze uit 2 collectieve zorgverzekeringen met kortingen.
 • Actieve personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.

Wat je mee brengt

Als collega zet jij je voor de volle 100% in voor deze uitdagende commerciële rol bij Dräger en verwacht je dat ook van andere collega’s. Je haalt voldoening uit het verkopen en geeft niet snel op bij het horen van een ‘nee’. Je bent in staat om overzicht te behouden en kunt je inleven in de klant. Je wilt graag klanten van dienst zijn met goed advies. Jouw dag kan niet meer stuk als een klant besluit een order door te voeren!

Om de functie goed te kunnen vervullen zijn er een aantal aandachtspunten. Voor deze rol betekent dat:

 • Minimaal een afgeronde commerciële mbo-4 opleiding;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie;
 • Heb je een goede beheersing van het Nederlands én het Engels in woord en schrift.

Meer over onze organisatie

Bij Dräger werken mensen met verschillende talenten. Iedereen kan zich verder ontwikkelen. Of je nu als professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of werkervaring wilt opdoen als starter of stagiair. Dräger is een erkend leerbedrijf en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen. Elke medewerker is belangrijk voor ons bedrijf. Zonder hun inzet, motivatie en toewijding zouden wij niet zijn wat wij vandaag zijn: een wereldleider in medische en veiligheidstechniek.

Enthousiast geworden?

Ben jij de geschikte kandidaat en ben je enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Vergeet niet een beknopte en pakkende motivatie bij te voegen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Romeo Kenson via onderstaande contactgegevens. Wist je dat je jouw vragen ook per whatsapp kan stellen? Vergeet daarbij niet te vermelden over welke vacature het gaat en voeg jouw Linkedin profiel of CV toe indien mogelijk.Functie:Medewerker Verkoop Binnendienst
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dräger via romeo.kenson@draeger.com of onbekend. Of bezoek hun website https://werkenbijdraeger.nl/vacatures/drager-nederland/medewerker-verkoop-binnendienst/?jobid=172&pubid=141.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Medewerker Verkoop Binnendienst Dräger 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures