Vacature Onderhoudstechnicus - petrochemie - Dagdienst

Onderhoudstechnicus - petrochemie - Dagdienst in Hoogvliet Rotterdam

Wat ga je doen

Een droombaan voor technici op de grootste raffinaderij van Europa! Voor dit zeer bekende bedrijf word jij samen met je team verantwoordelijk voor het uitgebreide elektriciteitsnet. Een uitdagende functie bij één van de grootste bedrijven van ons land met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Deze fabriek in Pernis is groot en erg complex. Voor het betrouwbaar opereren van de raffinaderij is een sterk en betrouwbaar elektriciteitsnet onmisbaar. Het team Opwekking en Distributie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van dit elektriciteitsnet. Dit team ga jij versterken als onderhoudstechnicus hoogspanning. De komende jaren zal er een omslag plaatsvinden bij het bedrijf, waarvoor ze nu enthousiaste en ambitieuze mensen zoeken die meegroeien naar de toekomst! Jouw werkzaamheden zien er ongeveer zo uit:
 • het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan het elektriciteitsnet
 • testen, inspecteren, onderhouden en verbeteren van installaties
 • meedenken en adviseren over verbeterprojecten en optimalisering van installaties en onderhoud

Wat wij vragen

De onderhoudstechnicus hoogspanning die wij zoeken is creativiteit, denkt in oplossingen en heeft een goed overzicht over complexe systemen. Verder breng je het volgende mee:
 • een afgeronde mbo-4 opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar
 • minimaal 2 jaar ervaring in een industriële omgeving, bij voorkeur in hoogspanning

Wat wij bieden

Als onderhoudstechnicus hoogspanning bij dit bedrijf heb je één van de meest technisch uitdagende functies die je kunt bedenken. Daarnaast staan ze ook bekend om hun zeer goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je het volgende
 • een bruto basissalaris tussen € 3.200,- en 4.500,- per maand
 • een 13e én 14e maand
 • de intentie tot een vast contract
 • 25 vakantiedagen reiskostenvergoeding
 • een goede pensioenregeling diverse kortingsregelingen

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag voor een wereldwijd bekend energiebedrijf dat midden in de energietransitie zit. Hun raffinaderij in Pernis is de grootste van Europa met een enorme diversiteit aan installaties, technologieën, processen en systemen. De complexiteit zorgt voor een zeer uitdagende technische werkomgeving! De komende jaren wordt een verschuiving in het personeelsbestand verwacht, wat veel mooie kansen voor jou kan opleveren. Ook wordt er door het bedrijf veel in de medewerkers geïnvesteerd en zijn je functiemogelijkheden zeer groot door de omvang van dit bedrijf. Het maintenance team bestaat uit zo’n 7 tot 10 mensen waarin de sfeer prettig is.

Functie:e&i engineer
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via koen.uneken@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Onderhoudstechnicus – petrochemie – Dagdienst Processionals 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures