Vacature Ondersteunend Woonbegeleider Verzorgende IG

Ondersteunend Woonbegeleider Verzorgende IG in Oud-Beijerland

Ondersteunend Woonbegeleider/Verzorgende IG


MBO Van Schendelstraat 12 - Oud-Beijerland

Van Schendelstraat 12 - Oud-Beijerland

20-24 uur, onbepaalde tijd EMB

Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning bij de persoonlijke zorg en begeleiding aan cliënten en probeert hen zoveel mogelijk te stimuleren op het gebied van zelfstandigheid. Je observeert en luistert naar de cliënt en biedt zo de juiste hulp, precies op maat voor hem of haar. Je werkzaamheden lopen uiteen van praktische zaken zoals assisteren bij schoonmaken, de was doen en koken tot behulpzaam zijn bij problemen met betrekking tot relaties, werk en familie. Daarnaast bied je ook begeleiding als cliënten een afspraak hebben bij een arts of overheidsinstanties. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op onze woning Van Schendelstraat 12 in Oud-Beijerland. Hier wonen negen ouder wordende EMB-cliënten met een grote zorgbehoefte. Alle cliënten zijn in hun ADL geheel afhankelijk van de begeleiding. Vier cliënten zijn binnenshuis ook rolstoelafhankelijk. Duidelijkheid en structuur bieden en vermelden wat je aan het doen bent is hier van belang. Naast het bieden van goede zorg vinden wij het heel belangrijk dat er een gezellige sfeer hangt op de groep.

Het team is op zoek naar een nieuwe collega, een echte teamplayer, verzorgend ingesteld en die beschikt over inlevingsvermogen. Heb je ervaring in til en transfer, medicatie en PEG voeding dan is dat extra fijn! We werken in een cluster zodat we de 24 uurs zorg rondom de clienten samen kunnen vormgeven, dat betekent dat je naast werken op de woning ook diensten kan draaien op de dagbesteding.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink je onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw of verzorgende IG.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.198,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 30 november. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Gerard Rommens (Zorgmanager) via .Functie:ondersteunend woonbegeleider verzorgend ig
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3198 – 3198
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Ondersteunend Woonbegeleider Verzorgende IG Zuidwester 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures