Vacature Onderzoekstage Verbetering Opleverproces

Onderzoekstage Verbetering Opleverproces in Ridderkerk

Sluiten

Logo Waterschap Hollandse Delta

Onderzoekstage verbetering opleverproces

 • Ridderkerk
 • Stage
 • Kantoor
 • 36 uur p/w
 • €400 p/m
 • Voeg toe aan favorieten

Ben je een ambitieuze student die actief betrokken wil zijn bij het opleverproces van verschillende projecten? Zoek je een uitdagende stage waarin je je kennis in de praktijk kunt brengen en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is de onderzoekstage bij Waterschap Hollandse Delta iets voor jou.

Wat ga je doen?

Verschillende afdelingen van waterschap Hollandse Delta zijn actief betrokken bij het opleverproces. Het opleverproces is een van de vele processen die we hebben om onze taken goed uit te voeren. Onder het opleverproces verstaan we nu de verwerking van gegevens die voortkomen uit werkzaamheden aan de objecten van het waterschap. Dit proces kent veel stakeholders die verschillende verwachtingen hebben. De uitvoerende afdelingen zoals beheerders en monteurs gebruiken bouwtekeningen om hun werk aan onze objecten te doen. De ontwerpende afdelingen hebben weer andere informatie nodig om berekeningen kunnen doen aan de objecten. Het is van belang dat iedereen met de juiste informatie werkt. Jouw stage is erg veelzijdig, omdat je een bijdrage levert binnen de verschillende teams van de afdeling. Geen enkele dag is hetzelfde. Denk jij dat je een bijdrage kan leveren aan optimalisatie van dit proces?
Reageer dan vandaag nog. Je krijgt de kans om onderzoek te doen binnen de afdeling Projecten en Uitvoering. De bedoeling van het onderzoek is dat er gekeken wordt naar mogelijkheden over hoe het opleverproces van projecten binnen de afdeling Projecten en Uitvoering optimaal verloopt. Daarnaast ga je samenwerken met de teams Omgeving en Projectuitvoering, team Beheersing en Support en team Techniek en Contract. Dit onderzoek kan ook worden uitgevoerd door middel van een duo-onderzoekstage. Dit betekent dat het onderzoek door meerdere stagiaires kan worden uitgevoerd.

Over het team

Je gaat stage lopen binnen de afdeling Projecten en Uitvoering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van (investerings-)projecten van Waterschap Hollandse Delta. Het doel van de afdeling Projecten en Uitvoering is om de projecten volgens de programmabegroting kwalitatief goed voor te bereiden en uit te voeren. De afdeling bestaat uit de volgende teams: Team Omgeving en Projectuitvoering, Team Beheersing en Support en Team Techniek en Contract.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste student die het leuk vindt om aan verschillende processen te werken. Op basis van jouw kennis geef je waar mogelijk advies. Daarnaast heb je een enthousiaste, proactieve en nieuwsgierige houding. Je vindt het leuk om samen te werken, maar vindt het ook leuk om in groepsverband te werken.
Verder:

 • volg je een hbo- of wo-opleiding in de richting van bedrijfskunde, verandermanagement, civiele techniek, werktuigbouwkunde of een andere vergelijkbare opleiding;
 • heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • heb je interesse in verandermanagement en kwaliteitsmanagement.

Dit bieden we jou

Je komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, waarin je zelf een belangrijke bijdrage kunt leveren aan deze ontwikkeling. Een prettige werksfeer en een goede werk-privébalans vinden we belangrijk.
Daarnaast bieden wij:

 • een bruto stagevergoeding van € 400,- per maand op basis van een fulltime (36 uur) stage.

Hier ga je werken

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega's onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 750 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast?

Ben jij dé stagiair die geïnteresseerd is in de onderzoeksstage met betrekking tot het optimaliseren van het opleverproces? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Onderzoekstage verbetering opleverproces

 • Stel je vraag aan Ronnie Khrapaty

  • Tel:
  • E-mail:
 • Stel je vraag aan Robin Verstraete

  • Tel:
  • E-mail:

  • €400 p/m


Functie:onderzoekstage verbetering opleverproces
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterschap Hollandse Delta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Onderzoekstage Verbetering Opleverproces Waterschap Hollandse Delta 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures