Vacature Operator B raffinaderij - Plantaardige olie - 5 ploegen

Operator B raffinaderij - Plantaardige olie - 5 ploegen in Vondelingenplaat Rt

Word onderdeel van de toekomst! Wist je dat er plantaardige alternatieven zijn voor aardolie? Dit bedrijf werkt hier hard aan en jij als operator B word een belangrijke schakel. Je stuurt mooie processen aan en zorgt voor een prachtig product. Ook krijg je volop doorgroeimogelijkheden en een goed salaris! Dit bedrijf werk hard aan een duurzame toekomst voor ons allemaal. Op deze moderne raffinaderij werk je in een klein en hecht team van 6 operators. Samen stuur je het complete productieproces aan, van begint tot eind, waarbij je werkt met complexe en technisch hoogstaande installaties. Je houdt het proces strak in de gaten en stuurt bij waar nodig. Naast het uitdagende werk staat dit bedrijf bekend om de zeer goede werksfeer en de aandacht voor jou als medewerker. Je werkzaamheden zien er zo uit:

  • bedienen, controleren, bewaken en bijsturen van de verschillende processen
  • werken met processen als raffinage, fractioneren, mengen/pompen, verhitten, destilleren en utiliteitssystemen zoals het ketelhuis en waterzuivering
  • opstarten en stoppen van productieprocessen en opleveren van installaties
  • signaleren van verbetermogelijkheden en deze aandragen
  • uitvoeren van controles op het proces en product
  • zorgen voor een goede administratieve vastlegging van gegevens


Functie:procesoperator chemie
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4800
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via jard.dewit@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Operator B raffinaderij – Plantaardige olie – 5 ploegen Processionals 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures