Vacature Operator (ervaren)

Operator (ervaren) in Oud-Beijerland

Machines, knopjes, storingen, gereedschap.. Is jouw hart nu sneller aan het kloppen? Dan ben jij een operator in hart en nieren! Wil jij jouw skills laten zien in de productie? En daar ook nog eens uren garantie én €15,09 per uur voor terugkrijgen? Lees dan snel verder voor deze operator functie bij Mars in Oud-Beijerland.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €15,09 bruto per uur (18+)
  • Een baan voor langere tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • Elke week je salaris gestort
  • Urengarantie
  • Kans op een vast contract!
Wie ben jij

Een operator draait zijn/haar hand niet om voor een storing. Sterker nog, jij draait je schroevendraaier mega snel om! Jij hebt namelijk al ervaring als operator. Ook is het belangrijk dat je:

  • Fulltime beschikbaar bent in drie ploegen;
  • Eigen vervoer hebt om naar Mars in Oud-Beijerland te komen.
Wat ga je doen

Jouw dag begint met een lekker bakje koffie. Want jouw machine moet natuurlijk ook draaien! Daarna ga je aan de slag. Er is een storing op lijn 3. De labels gaan niet meer om de potten heen. Je opent de machine en checkt wat er mis is. Aaahhh, je ziet het al. De rol draait niet meer om zijn as. Jij fixt dit! Zo, opgelost. Vervolgens ga je verderop in de productiehal de codering controleren. O, en dan is het alweer pauze. De dag vliegt als operator. Elke dag is anders. Morgen maak je misschien wel een machine schoon of help je een operator in opleiding. Lekker afwisselend en dat past bij jou. Maar.. je wil ook wat zekerheid, toch? Geven wij je! Als operator krijg je van ons namelijk de garantie dat je áltijd 40 uur per week kan werken. Geen reserve of oproepdiensten dus. Dit alles doe je in drie ploegen. De werktijden zijn van 06.15 - 14.30 uur, 14.15 - 22.30 uur en 22.15 - 06.30 uur.

Waar ga je werken

Mars in Oud-Beijerland maakt pasta- en wereldsauzen. Bekende merken als Ben’s Originals of Suzi Wan worden hier gemaakt. Mars staat bekend als een gezellig en warm bedrijf. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen flexwerkers en vaste medewerkers. Je komt in een fijn team met persoonlijke begeleiding. Ook krijg jij de ruimte om lekker zelfstandig aan de slag te gaan. Werkplezier gegarandeerd!

Sollicitatie

Loopt het water je al in de mond van deze vacature? Snappen we! Solliciteer vandaag nog en je werkt binnen een paar dagen al als operator! Heb je eerst nog vragen? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Operator (ervaren), Productiemedewerker
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076 - 521 18 18. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Operator (ervaren) Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures