Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Poortugaal

Pedagogisch Medewerker | BSO Polderpioniers

Als pedagogisch talent voor onze bso in Poortugaal laat jij kinderen van 4 tot 12 jaar elke middag groeien en bloeien. Uiteraard zorg je ook voor een rust en ontspanning na de drukke schooldag; eerst een kop thee of een glas limonade!

8-32 uur

Regio Poortugaal

Albrandswaardsedijk 131, Poortugaal

Pedagogisch Medewerker | BSO Polderpioniers

clock

8-32 uur

Regio Poortugaal

Op de bso bij Partou in Poortugaal zet jij jouw pedagogisch expertise in om kinderen tussen 4 en 12 jaar te begeleiden en inspireren. Met jouw ervaring weet jij de kinderen te boeien en uit te dagen tot leuke activiteiten; sport, spel, tuinieren of knutselen, jij bent van alle markten thuis! Bij ons verdien je een lekker salaris van €2.603,- tot €3.489,- op basis van 36 uur, conform cao Kinderopvang. Daarnaast ontvang je reiskosten, een collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Omdat je alleen de middagen werkt, combineer jij het werk moeiteloos met jouw studie. Solliciteer nu en stap binnen in een wereld van spel, plezier en ontwikkeling!

Dit ga je doen

• Je brengt rust na de schooldag; lekker even bijkomen met een kop thee
• Je zorgt voor leuke activiteiten; koken, knutselen of sporten, het kan allemaal
• Je zorgt voor lekkere en gezonde tussendoortjes. Leef je uit!
• Je communiceert met de ouders over de bijzonderheden en de ontwikkelingen van hun kind

Over de locatie

Voor onze Partou locatie Polderpioniers zijn wij opzoek naar collega's die maandag t/m vrijdag (dagen en uren kunnen in overleg) flexibel inzetbaar kunnen zijn. Mocht je op bepaalde dagen niet op de locatie Polderpioniers kunnen werken, dan ben je de overige dagen flexibel inzetbaar voor onze KDV/BSO locaties in de omgeving.
Onze buitenschoolse opvang ligt in een groene omgeving aan de Albrandswaardsedijk 131 in Poortugal. Wanneer je hier komt werken ga je aan de slag in een prachtig ruim opgezette locatie met buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf onder een dak. Ben je sportief aangelegd? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel buitenspeelmogelijkheden waaronder ook de naaste gelegen sportvelden. Hier maken we dan ook dagelijks gebruik van. We hebben een activititeitenteam die regelmatig toffe sportactiviteiten weet aan te bieden. Dus trek je sportschoenen maar alvast aan!
We zijn een divers team met verschillende leeftijden met ieder een eigen talent. We hebben een open, betrokken en enthousiast team. Kom jij ons leuke team versterken? We bieden voorschoolse en naschoolse opvang aan. Bij onze bso ontvangen maximaal 120 kinderen per dag. Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op ons terrein. Liever met het ov? De bushalte ligt op 2 minuten lopen.

Wat biedt Partou?

checkmarkshape
  • Bruto maandsalaris van €2.603,- tot €3.489,- o.b.v. 36 uur, conform cao Kinderopvang

  • Reiskostenvergoeding

  • 26 vakantiedagen, 3% eindejaarbonus en een collectieve zorgverzekering

  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Partou Academie

Dit ben jij

checkmarkshape
  • Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee vanaf het vierde leerjaar in de kinderopvang aan de slag.

Interesse?

Motivatie - optioneel

Het sollicitatieproces

Hieronder zie je wat je precies van ons kunt verwachten.

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Onze recruiters helpen je graag verder!Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2603 – 3489
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures