Vacature Product Owner

Product Owner in Ridderkerk

Sluiten

Logo Waterschap Hollandse Delta

Product Owner

 • Ridderkerk
 • Onbepaalde tijd
 • Informatie & Digitalisering
 • 32 - 36 uur p/w
 • €4.299 ~ €5.940 p/m
 • Voeg toe aan favorieten

Wil jij als Product Owner ervoor zorgen dat de business snel en eenvoudig de juiste informatie kan vinden en raadplegen? En wil je daarmee bijdragen aan de ontwikkeling en innovatiekracht van onze organisatie? Onze afdeling Informatiemanagement & Automatisering zoekt een Product Owner voor het documentmanagement van het waterschap.

Wat ga je doen?

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het opleveren van producten waarmee onze interne klanten sneller en eenvoudiger documenten kunnen aanmaken, delen en vinden. Hierbij voldoen we aan wet- en regelgeving, maar bezorgen we tegelijkertijd een optimale klantervaring. Dit voeren wij onder andere uit in SharePoint Online, maar ook onderdelen van het Microsoft Power Platform, zoals Power Apps en Power Automate vallen onder het werkgebied. Je draagt hiermee bij aan de digitale transformatie van het waterschap met het doorontwikkelen van het huidige digitale document management systeem, SharePoint Online.
In jouw rol breng je de klantbehoeften goed in kaart en vertaal je deze samen met de ontwikkelaars naar concrete oplossingen. Met het team faciliteren jullie de gehele organisatie en onze (keten)partners door goed en eenvoudig digitaal document beheer. Het vertrouwen in het product is een randvoorwaarde voor het succes van de overstap naar digitaal werken met documenten.
Binnen de afdeling staan er diverse collega's klaar om met jou te sparren, zoals de Product Owners business analytics en geografische informatievoorziening, scrum master, informatiemanagers, functioneel beheerders van Office 365 en de ontwikkelaars van deze scrum teams. Gezamenlijk dragen jullie bij aan de organisatie brede visie en implementatie van een adequate informatievoorziening.

Over het team

De afdeling Informatiemanagement en Automatisering is verantwoordelijk voor de levering van specialistische, vooral kennis gerelateerde, ondersteuning binnen de primaire taken van het waterschap; een bijzondere positie dus. Anderzijds biedt de afdeling generieke ondersteuning aan de hele organisatie binnen de groep van afdelingen die belast zijn met de bedrijfsvoeringstaken. De afdeling Informatiemanagement en Automatisering bestaat uit drie teams: Datamanagement, Informatiemanagement en Informatietechnologie. Samen zetten we ons in voor de digitale transformatie van het waterschap.
Het scrumteam Digitale Document en Archief Services bestaat uit vier ontwikkelaars. Jullie worden ondersteund door de scrum master. Het werk valt onder een breder programma "de digitale werkplek", waarbij je nauw samenwerkt met de betreffende projectleider aangevuld met nog veel andere projecten. Naast projecten biedt het team ook support, waardoor de continuïteit van de systemen wordt gewaarborgd.

Dit ben jij

Het is voor jou vanzelfsprekend hoe je klantwensen in kaart brengt, formuleert en prioriteert. Je weet de kennis van het scrumteam in te zetten om tot oplossingen te komen waar de klant blij van wordt en die in lijn zijn met de productvisie en overkoepelende strategische en tactische doelen. Bij samenwerken vind je het vanzelfsprekend dat de inhoudelijke/technische kennis bij de ontwikkelaars ligt, waarbij je jezelf nieuwsgierig opstelt om deze te verbinden aan de functionele behoeften van de klanten.
Verder heb je:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal drie jaar vergelijkbare ervaring;
 • ervaring met scrum werken;
 • kennis of conceptueel begrip van de Archiefwet en/of SharePoint Online aanvullend gewaardeerd.

Dit bieden we jou

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk.
Daarnaast bieden wij:

 • een bruto maandsalaris tussen € 4.299,- en € 5.940,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
 • een persoonlijk basis budget (PBB) van € 6.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
 • een ruim individueel keuze budget (IKB) van 21% van het salaris. Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
 • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Hier ga je werken

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega's onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 750 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast?

Ben jij dé Product Owner die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Product Owner

 • Stel je vraag aan

  • Tel:
  • E-mail:
 • Stel je vraag aan Corné van de Minkelis

  • Tel:
  • E-mail:

  • Ridderkerk
  • Onbepaalde tijd
  • 36 uur p/w
  • €3.874 ~ €5.271 p/m


Functie:product owner
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4299 – 5940
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterschap Hollandse Delta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Product Owner Waterschap Hollandse Delta 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures