Vacature Psychiater

Psychiater in Poortugaal

Psychiater Afdeling Forensische Zorg Poortugaal

 • 16 - 24 uren per week
 • Psychiaters & Artsen
 • Poortugaal

Geïnteresseerd in deze vacature?

Psychiater Afdeling Forensische Zorg Poortugaal

Voor de Afdeling Forensische Zorg (AFZ) gevestigd in Poortugaal, zijn wij op zoek naar een psychiater voor maximaal 3 dagen in de week. De AFZ biedt een vaste structuur aan de opgenomen cliënten binnen beveiligingsniveau 1 waarbij behandeling en begeleiding in het teken staat van herstel en terugdringen van de recidive in delict gedrag. Naast de patiënten die langdurig opgenomen zijn, beschikt de AFZ ook over een Detox afdeling met 7 bedden. Kortom, een dynamische en uitdagende doelgroep.
Als psychiater op de AFZ werk je in een multidisciplinair team nauw samen met begeleiders, groepsleiders, sociotherapeuten, psychologen, GZ Psychologen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers. Alle collega's hebben hart voor de zorg en een passie voor de GGZ. Naast de reguliere caseload die je hebt als psychiater ben je ook inhoudelijk coach van medische mede-behandelaren zoals de somatische verpleegkundige en de ANIOS. Zaken zoals risicotaxaties, patiënten instellen op medicatie en signaleringsplannen zijn natuurlijk onderdeel van de functie. Daarnaast is diagnostiek ook onderdeel van je werk en is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan als regiebehandelaar voor de patiënten die langdurig zijn opgenomen.

Wat breng je mee?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik jij over de volgende aspecten;

 • Afgeronde opleiding tot Psychiater met een BIG registratie;
 • Ben je 16 tot 24 uur per week beschikbaar;
 • Affiniteit met onze doelgroep waar gecompliceerde forensische problematiek aan de orde van de dag is;
 • Kennis van een dubbele of triple diagnose.

Als persoon wil jij graag kennis overdragen en een bijdrage leveren aan zorginhoudelijke ontwikkelingen binnen de afdeling. Jij bent communicatief vaardig, jij kan goed feedback geven, maar deze ook ontvangen. Verder houd jij jezelf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en ben jij vernieuwend in wat je toepast binnen de eigen afdeling.

Ook psychiaters in opleiding die bijna klaar zijn met de opleiding worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden jou?

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ (en regeleing AMS) en je bouwt pensioen op bij PFZW . Er bestaan tevens goede mogelijkheden in onderzoek te participeren en/of dit te initiëren.

Bij Fivoor ontvang jij daarnaast:

 • een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato; vrij te besteden aan iets waar jij blij van wordt;
 • 166 vakantie uren én 35 extra verlofuren (per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kan je jaarlijks sparen en gebruiken voor bijvoorbeeld een sabbatical;
 • een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer conform cao;
 • een vergoeding voor dienstreizen per auto van €0,34ct netto;
 • een "meerkeuzesysteem" arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlof, aanschaf van een fiets, sportschoolabonnement, studiekosten of het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging;
 • flinke korting op verzekeringspakketten zoals op je zorgpremie en voor je auto, opstal en inboedel;
 • de mogelijkheid tot het volgen van diverse E-learnings, vakgerelateerde cursussen en beurzen, congressen en opleidingen.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Neem dan contact op met Samantha Molenaar (Teammanager) via of met () via .

Voor alle functies binnen Fivoor is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of Verklaring Omtrent het Gedrag politiegegevens (VOG P) vereist. Fivoor vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG.Functie:psychiater
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Psychiater Fivoor 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures