Vacature Revit Modelleur MBO

Revit Modelleur MBO in Rotterdam

Revit modelleur MBO Rotterdam

Jouw impact:
Met jouw kennis van Revit lever je een positieve bijdrage aan de mooiste projecten in Nederland én aan jouw team bij Zonneveld Ingenieurs.
Dit is wat je gaat doen:

 • Je maakt 3D ontwerpen voor hoogbouw, grootschalige woningbouw, tunnels en beweegbare bruggen.

 • Je maakt deel uit van het projectteam en je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het Revit model, in alle fases van het project.

 • Je hebt ambitie en je bent leergierig. Daarnaast heb je een flexibele instelling en werk je proactief.

Jij werkt samen met de collega's uit het projectteam zoals de projectleider, architecten en de constructeurs en je kunt goed zelfstandig een 3D ontwerp opzetten. Je sluit aan bij besprekingen en zorgt ervoor dat het integrale ontwerpen vertaald worden naar informatiemodellen. Het vakgebied is bij Zonneveld ingenieurs volop in ontwikkeling; voor jou ligt er dan ook een mooie kans hier vernieuwing en verbetering in door te voeren.
Dit is wie je bent:
Je bent nieuwsgierig en ambitieus. Je gaat makkelijk zelfstandig aan de slag, maar zoekt ook graag de samenwerking op binnen het team. Je houdt ervan om uitgedaagd te worden, toont lef en durft op een creatieve manier de zaken aan te pakken. Je krijgt energie van het realiseren van veranderingen en je hebt de ambitie om voorop te lopen op het gebied van Revit 3-D. Je bent trots op de kwalitatief hoogwaardige producten en adviezen die je met je team aflevert!
Dit breng je ook mee:

 • je werkt op mbo-niveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Revit Structure;

 • ervaring met andere software zoals Civil 3D, 3ds max, Inventor is een pré;

 • je hebt goede communicatieve eigenschappen en je bent leergierig en enthousiast.


Jouw ontwikkeling bij Zonneveld ingenieurs
Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van.
Dit is wat je krijgt:
Bij Zonneveld ingenieurs werk je aan projecten met een grote maatschappelijke impact. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. Maar natuurlijk zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • een salaris tussen € 2.400,- en € 3.700,- ;

 • 30 vakantiedagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;

 • 8% vakantietoeslag;

 • een pensioenregeling, waaraan Zonneveld Ingenieurs 75% bijdraagt.


Spreekt je dit aan? Stuur dan je CV naar , want dan zoeken we jou.
Functie:revit modelleur mbo
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3700
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zonneveld ingenieurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Revit Modelleur MBO Zonneveld ingenieurs 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures