Vacature Secretaresse Raad van Bestuur

Secretaresse Raad van Bestuur in Poortugaal

Secretaresse Raad van Bestuur

 • 32 - 36 uren per week
 • Ondersteunende diensten
 • Poortugaal

Geïnteresseerd in deze vacature?

Secretaresse Raad van Bestuur

Als secretaresse van de Raad van Bestuur bied jij organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning aan de bestuurders van Fivoor. Jij weet als geen ander te ontzorgen en stelt het bestuur in staat hun activiteiten goed, tijdig en volledig uit te voeren.

Samen met je collega bestuurssecretaresse vorm je het epicentrum rondom het bestuur. Fivoor heeft een tweekoppig bestuur. Beide secretaresses zijn toegewezen aan een lid van de Raad van Bestuur, maar jullie werken als team gezamenlijk voor beiden. Bij afwezigheid vervangen jullie elkaar en samen weten jullie het secretariaat verder te professionaliseren.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Raad van Bestuur op alle voorkomende secretariële werkzaamheden:

 • Je organiseert het agendabeheer, de post- en mailverwerking en correspondentie van de bestuurder(s).
 • Je sluit aan bij bestuurlijke overleggen (zoals de overleggen met de Raad van Commissarissen, aandeelhouders en de vergaderingen van de Raad van Bestuur).
 • Je notuleert feilloos en signaleert acties ter voorbereiding op of naar aanleiding van deze overleggen.
 • In deze rol ben je mede het visitekaartje van de Raad van Bestuur en je weet je hierin goed te presenteren.

Wat deze functie extra uitdagend maakt is dat er ruimte is voor initiatief en het verder professionaliseren van het bestuurssecretariaat. Fivoor is een jonge organisatie, wat er mede voor zorgt dat er nog volop ruimte is voor doorontwikkeling van werkprocessen. Jouw ervaring en ideeën zijn dus meer dan welkom.
Naast de nauwe samenwerking met de andere bestuurssecretaresse, heb je een korte lijn richting de bestuurssecretaris die tevens leidinggevende is van het team Bestuursondersteuning waarvan het bestuurssecretariaat onderdeel is.

Wat breng je mee?

Een afgeronde vakopleiding op minimaal mbo niveau 4 zoals directiesecretaresse of managementassistente is noodzakelijk. De functie vereist hbo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie op een bestuurssecretariaat (circa 5 jaar). Jij kenmerkt jezelf als proactief en integer en bent sterk in organiseren en plannen. Verder heb je gevoel voor bestuurlijke en politieke (interne en externe) verhoudingen en weet je je daarin goed en stevig staande te houden.

Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal (zowel mondeling als op schrift) uitstekend. Affiniteit met de (forensische) GGZ is een pré, maar zeker geen noodzakelijkheid. Een goed beheersing van MS Office daarentegen is dat wel.

Wij bieden jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50 met een maximaal salaris van € 4263 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ en je bouwt pensioen op bij PFZW .

Bij Fivoor ontvang jij daarnaast:

 • een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato; vrij te besteden aan iets waar jij blij van wordt;
 • 166 vakantie uren én 35 extra verlofuren (per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kan je jaarlijks sparen en gebruiken voor bijvoorbeeld een sabbatical;
 • een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer conform cao;
 • een vergoeding voor dienstreizen per auto van €0,34ct netto;
 • een "meerkeuzesysteem" arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlof, aanschaf van een fiets, sportschoolabonnement, studiekosten of het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging;
 • flinke korting op verzekeringspakketten zoals op je zorgpremie en voor je auto, opstal en inboedel;
 • de mogelijkheid tot het volgen van diverse E-learnings, vakgerelateerde cursussen en beurzen, congressen en opleidingen.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Neem dan contact op met Kimberly Vermeulen (bestuurssecretaris) via of () via .Functie:secretaresse raad bestuur
Startdatum:30-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Secretaresse Raad van Bestuur Fivoor 30-03-2024

Bekijk ook andere vacatures