Vacature Sociotherapeut

Sociotherapeut in Barendrecht

Sociotherapeut Verrekijker

24 uur

Waar kom je te werken?

Afdeling de Verrekijker is een klinische groep voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar met trauma & hechtingsproblematiek. De kinderen worden opgenomen voor observatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Op de groep is plaats voor acht kinderen. De opnameduur is maximaal één jaar.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je begeleidt cliënten met (complexe) psychiatrische problematiek op methodische wijze conform het zorgplan, gericht op bijvoorbeeld zelfmanagement, het dagelijks functioneren, resocialisatie en/ of functioneren binnen een klinische setting;
 • Je voert onder verantwoordelijkheid van een (regie)behandelaar individuele of groepsgerichte behandel onderdelen en/of interventies uit, zoals groepsgesprekken en trainingen;
 • Je bent in staat een veilig, overzichtelijk en stimulerend therapeutisch klimaat te creëren;
 • Tevens ben je werkzaam in een multidisciplinair team en verantwoordelijk voor het uitvoeren van het zorgplan op de werkvloer;
 • Een goede overdracht en verslaglegging is voor jou vanzelfsprekend net als een actieve bijdrage in het team en teamtaken;
 • Naast de taken van de sociotherapeut vraagt deze groep om affiniteit met kinderen in deze leeftijdscategorie en je inzet om te blijven innoveren met elkaar!

Jouw kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste en daadkrachtige collega! - Je hebt een afgerond HBO diploma, zoals SPH of HBO Social Work en je bent SKJ-geregistreerd of bereid tot het volgen van het SKJ traject; - Je bent in staat om jouw professionele kennis over oplossingsgericht werken en gezinssystemen te combineren met creativiteit en mee te denken in methodiekontwikkeling; - Affiniteit met trauma- en hechtingsproblematiek is een vereiste en ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie is een pré; - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in weekenden en op feestdagen.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Leuke mogelijkheden om interne trainingen te volgen;
 • Salaris is conform de cao GGZ, de functie is ingeschaald in FWG-schaal 45;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een fijne werkomgeving in een team van enthousiaste en betrokken collega's;
 • Opleidingen en scholing vinden wij binnen Yulius belangrijk; je krijgt een balans budget die je ook kunt gebruiken voor scholing naar eigen keuze;
 • Een chromebook en een werktelefoon.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Stap 2

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Stap 3

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Stap 4

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!


Neem contact opFunctie:sociotherapeut
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Sociotherapeut Yulius 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures