Vacature Sous Chef

Sous Chef in Rotterdam

logo eauxposse rotterdam

jij zoekt ons.Als je dan toch mag werken, dan wel leuk!

EAUX POSSE is hèt zuid Franse - noord Spaanse bar-RESTAURANT
-aan de oevers van de Maas in Rotterdams Delfshaven-
Eet er iets kleins (of groots), drink er een (of twee of meer) of kom uitgebreid nassen - 't is zo'n plek voor iedereen of alleen. Bij mooi weer is het terras open, anders is het goed toeven in ons restaurant of aan de bar - allen met uitzicht over de havens.
Het (wijn)menu is groots, maar fijn: met gerechten die gedeeld kunnen worden, of niet. Stuk voor stuk gerechten met lef, zonder opschmuck. En dat is precies wat wij zoeken in onze collega's.
Dus, "do you have the guts" ?

werken in de horeca bij EAUX POSSE
the jobs en vacatures

Vacature: SOUS CHEF (fulltime) bij EAUXposse per september 2024

Ben jij een gedreven en ambitieuze Sous Chef met lef? Bij EAUXposse, waar onze Noord-Spaanse en Zuid-Franse keuken al positieve aandacht heeft gekregen (13 punten en een Toque van de Gault&Millau,
8.5 NRC, 8.8 Formitable, 8,2 AD gouden pollepel 4,8 van 5 op Google reviews) , zoeken we iemand die samen met onze Chef kookt met de seizoenen en een voorliefde heeft voor lokale producten. Jouw creativiteit en vaardigheid om de smaken van Noord Spaans, Zuid Frans en Pays Basque te vertalen naar de unieke EAUXposse-stijl zijn een waardevolle aanvulling.

In de keuken van EAUXposse krijg je de kans om te experimenteren en je culinaire talenten verder te ontwikkelen. Samen met een leuk en enthousiast team, heb je direct contact met onze gasten. Als Sous Chef speel je een cruciale rol in het bereiden van heerlijke gerechten die onze gasten zullen betoveren.
Je werkt full time in 4 dagen waarvan 1 dag zelfstandig.

Herken jij jezelf in deze uitdagende rol en ben je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu als Sous Chef bij EAUXposse !

Afwasser (part-time - weekenden afgewisseld), donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag 18:30-23:00 en zondagen van 13:00h-19:00h.
Je wordt letterlijk ondergedompeld in de Frans-Baskische keuken (en andersom). Ben je 'niet vies' van hard werken? Dan zwaai jij misschien wel de scepter in onze spoelkeuken. Doordat je ook meedraait aan de voorkant en de gasten jou zeker zullen zien is jouw bijdrage essentieel: jij bent dé (schone) schakel in ons top-team!

Verantwoordelijkheden:

  • afwassen met de bedrijfsmachine;
    schoonmaakklussen in de keuken;

SERVEURS|BEDIENING (parttime), zondag 11:00h-19:00h en maandag of donderdag 18:00h-23:00h

Vlieg jij als een raket het terras over zonder knoeien? Vertel jij onze gasten met sjeu over eten en fall jij drunk in love met een goede wijnlijst? Alles met Rotterdamse no-nonsense mentaliteit (EAUXjajoh)? Dan ben jij onze EAUXbassadeur!

Verantwoordelijkheden:

  • gast mens-schap,
    kennis van (of eager to learn) bedieningsvaardigheden en interesse in smaak en gevoel voor food&wine
    absolute drive

Send a short motivation mail and resume to a.t.t.



Functie:sous chef
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Sous Chef Paul Posse Photography 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures