Vacature Stafmedewerker

Stafmedewerker in Poortugaal

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Stafmedewerker

Antes zoekt voor de Divisie Klinisch Zuid in Poortugaal een stafmedewerker.

Ben jij een stafmedewerker met een hart voor de zorg? Kan jij verbinding maken in een complexe en dynamische organisatie? De juiste onderwerpen bespreken en collega's aandacht en sturing geven en zitten begrippen als Veiligheid en Kwaliteit in je DNA? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Je gaat enthousiast aan de slag in een veelzijdige functie waarbij jij o.a. verantwoordelijk zal zijn voor het ondersteunen en organiseren van verschillende projecten binnen de Divisie Klinisch Zuid. Je biedt ondersteuning aan de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies, praat mee over vernieuwingen en verbeteringen. Je bewaakt de voortgang, houdt ons alert en stelt bij waar nodig is. Dit vraagt om inzicht en interpretatie van richtlijnen en procedures. Divisie Klinisch Zuid biedt klinische en levensloop behandeling aan cliënten boven de 18 jaar binnen een diversiteit aan klinische arrangementen: Acute psychiatrie, algemene open en gesloten psychiatrie, open en gesloten verslavingspsychiatrie, langdurige zorg en de hoog Beveiligde levensloopketen. Wij zien een klinische opname als een tijdelijke episode van het ambulante traject. De werkzaamheden:

 • je maakt je hard voor het waarborgen, toetsen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg;
 • je initieert, coördineert en verwerkt interne en externe audits, registraties en managementrapportages;
 • je bent verantwoordelijk voor een up-to-date documentbeheerssysteem met daarin ons beleid, informatie over diverse projecten, procedures en protocollen;
 • je stelt adviezen, beleid en rapportages op met betrekking tot integrale kwaliteit en veiligheid.

Dit ben jij

 • kennis van informatieveiligheid in de zorg is een pré;
 • systematiek, nauwkeurigheid en accuratesse zijn nodig bij de controle op aanwezigheid, volledigheid en beschikbaarheid van documenten, procedures, richtlijnen, overzichten, etc.;
 • je hebt meerdere jaren praktijkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement. Daarnaast is kennis van projectmanagement en organisatieprocessen vereist;
 • ontwikkelingen binnen het vakgebied worden bijgehouden door middel van literatuurstudie, bij- en nascholing;

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3076,- en maximaal € 4785,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes , specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep .

Interesse?

Neem dan contact op met , , via .

Zorgbedrijf: Antes

Standplaats(en): Poortugaal

Opleidingsniveau: HBO

Salarisschaal: FWG 54/55 (€3076,- tot €4785,-)

Dienstverband: Onbepaalde tijd

Minimaal aantal uren: 32

Maximaal aantal uren: 36Functie:stafmedewerker
Startdatum:10-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3076 – 4785
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Stafmedewerker Parnassia 10-05-2024

Bekijk ook andere vacatures