Vacature System Engineer

System Engineer in Spijkenisse

System engineer

Heb je enkele jaren ervaring op het gebied van ICT systeembeheer , het werken op een servicedesk en heeft Linux geen geheimen voor jou? Dan komen we graag met je in contact want we willen ons team 'Managed Services' graag versterken met een System Engineer. We bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden met onder andere een goed salaris tot € 4.500 (afhankelijk van ervaring), een opleidingsbudget van € 1.250, pensioenopbouw en je kunt je uren flexibel indelen en natuurlijk een leuk en gezellig team.

Ik mail direct mijn CV!

Wie ben je?

Als system engineer, of in gewoon Nederlands: systeembeheerder, bij InternetToday ben je leergierig en ga je geen uitdaging uit de weg. Met jouw probleemoplossend karakter los je technische storingen en problemen op, behandel je aanvragen van onze klanten en schakel je rechtstreeks met hen via e-mail of telefoon. Je handelt proactief door verbetervoorstellen te doen en te denken in oplossingen. Samen met jouw collega's van ons Managed Services team werk je aan complexe vraagstukken en voer je diverse projecten uit. Hierbij komt jouw Linux-ervaring goed van pas! Tenslotte spreek je vloeiend Nederlands en ben je flexibel ingesteld zodat je mee kunt draaien in het stand-by rooster.
Ps. Heb je ervaring in de hosting branche en kun je werken met control panels als DirectAdmin, Plesk of cPanel? Dan is dat helemaal top!

Wat ga je doen?

Als system engineer bij InternetToday..
 • ..adviseer je onze klanten bij technische vraagstukken op Linux (en Windows).
 • ..los je incidenten op en identificeer je bottlenecks nog voordat deze een probleem gaan worden.
 • ..werk je op projectmatige basis aan upgrades en installaties van klantomgevingen.
 • ..zorg je voor goede technische administratie en documentatie.

Verder werk je aan en verbeter je de monitoringssoftware en schrijf je af en toe een WIKI-artikel waarmee je jouw kennis vastlegt voor zowel klanten en collega's.

Wat bieden we je?

We bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:
 • Je krijgt een goed salaris dat varieert tussen € 2.500 en € 4.500 (afhankelijk van jouw ervaring).
 • Er is een mooi pakket aan secundaire voorwaarden.
 • Jaarlijks heb je een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.250.
 • Je krijgt 24 vakantiedagen (op fulltime basis) + de gebruikelijke 6 feestdagen.
 • We bieden je pensioenopbouw en collectieve WGA-hiaat.
 • Je kunt je uren flexibel indelen.
 • Stand-by diensten draaien = extra verdienen!
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken is bespreekbaar.
 • Je wordt onderdeel van een leuk en gezellig team .
 • Je gaat werken in ons gloednieuwe pand waar we sinds 1 januari werken.

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij InternetToday. We organiseren regelmatig teamuitjes, pizza-avonden, gametoernooien en vrijdagmiddagborrels. En hoewel we al ruim 20 jaar bestaan, voelen we ons een jong bedrijf met een laagdrempelige en informele bedrijfscultuur. Maar we zijn vooral een team met een pure passie voor techniek. Naast deze passie hebben we altijd goed geluisterd naar wat onze klanten graag willen. Hierdoor leveren we de diensten waar mensen naar op zoek zijn. Daarnaast zorgen onze persoonlijke benadering en bereikbaarheid ervoor dat we een hoge klanttevredenheid hebben.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring zijn wij een van de grotere managed services providers van Nederland. Daarom zoeken we natuurlijk ook uitbreiding Iedere dag willen we onze dienstverlening en productaanbod weer een stukje verbeteren door mee te denken met onze klanten en te luisteren naar hun feedback. Jij bent als system engineer dus een belangrijke schakel hierin omdat jij mede verantwoordelijk bent voor het verder verbeteren van onze dienstverlening. Voor onze klanten willen we graag een technische vraagbaak zijn en hen helpen de juiste oplossing te vinden: van shared webhosting, dedicated- en virtuele servers tot aan volledig redundante platformen van tientallen servers.


Heb je interesse?

Vind je het leuk om complexe, technische uitdagingen aan te gaan? Heb je kennis van netwerken en IP-technologie en wil je deze kennis verder verbreden en jezelf door ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!
We zijn benieuwd naar je CV. Een uitgebreide motivatiebrief is wat ons betreft niet nodig. We maken graag kennis met je tijdens een kop koffie bij ons op kantoor.Functie:system engineer
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Internettoday.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. System Engineer Internettoday.nl 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures