Vacature Tandarts

Tandarts in Rotterdam

Tandarts

Wil jij als tandarts graag werken in een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien in je vak? Dan maken we graag kennis met jou!

Bij Dental Clinics hebben we vacatures door heel Nederland.

Tandarts - Hoorn

Voor onze praktijk in Hoorn zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 a 3 dagen per week! Werkdagen zijn in overleg, de vrijdag is in ieder geval een werkdag en werken op zaterdag is ook een optie.

Tandarts - Pijnacker

Voor onze praktijk in Pijnacker zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week!

Tandarts - Maastricht

Voor onze praktijk in Maastricht zijn we op zoek naar een tandarts voor 5 dagen per week!

Tandarts (waarnemend) - Voorthuizen

Voor onze praktijk in Voorthuizen zijn we op zoek naar een waarnemend tandarts voor de donderdag! We zijn op zoek voor de periode van eind mei t/m september 2024 in verband met een zwangerschapsverlof.

Tandarts - Hardegarijp

In onze praktijk in Hardegarijp zoeken wij voor 3 dagen per week een BIG-geregistreerde tandarts om ons team uit te breiden. De dagen zijn in overleg in te delen. Ons team van behandelaren bestaat op dit moment uit 5 tandartsen, 3 mondhygiënistes, 2 paropreventie-assistentes en een preventie-assistente. Daarnaast worden er implantaties uitgevoerd en werkt er een tandprotheticus . Onze praktijk is ook eenvoudig te bereiken met de trein of bus. (5 min lopen).

Tandarts (waarnemend) - Veenendaal

Voor onze praktijk Veenendaal de Vallei zijn we op zoek naar een waarnemend tandarts voor 2-4 dagen per week!WeWe zijn op zoek van de periode van april t/m juli 2024, voor de maandagochtend/middag, de dinsdagmiddag/avond en de woensdag en vrijdagochtend. Andere dagen kunnen ook, in overleg!

Tandarts - Westervoort

Voor onze praktijk in Westervoort zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week! De dagen zijn in overleg.

Tandarts - Enschede

Voor onze praktijk in Enschede zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week!

Tandarts - Joure

Voor onze praktijk in Joure zijn we op zoek naar een tandarts voor 2, 3, 4 of 5 dagen per week!

Tandarts - Rotterdam

Voor onze praktijk in Rotterdam Ommoord zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week: de dinsdag, en de zaterdag!Functie:tandarts
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dental Clinics Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Tandarts Dental Clinics Nederland 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures