Vacature Technical Information Officer (TISO)

Technical Information Officer (TISO) in Barendrecht

Bedrijfsomschrijving

De BAR-organisatie werkt

Binnen onze BAR-organisatie werken we vanaf 1 januari 2024 samen op alle taken van de gemeentelijke bedrijfsvoering zoals financiën, HRM, juridische advisering, administraties, automatisering en informatie beheer en ontwikkeling. Dit doen we voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Al onze collega’s bij de drie gemeentelijke organisaties kunnen rekenen op dienstverlening die dichtbij is en met aandacht wordt geleverd. In onze organisatie zorgen wij er met elkaar voor dat onze collega’s bij de gemeenten zich volledig kunnen richten op de dienstverlening aan de samenleving.

De BAR-organisatie zoekt.

We zijn volop in ontwikkeling. We zoeken collega’s die van een werkomgeving houden die in beweging is en daarin de kansen zien. Je kan een belangrijke rol pakken bij de invulling en ontwikkeling van onze nieuwe organisatie. Jouw kwaliteiten willen we optimaal inzetten. We zoeken een plek waar je het meest tot je recht komt en waar je je kunt ontplooien. We hebben aandacht voor elkaar, spreken elkaar ook aan als dat nodig is en vinden een goede balans tussen werk én privé belangrijk. En we zijn flexibel in ons denken en doen.

We werken graag met een ambitieuze en een positieve spirit. Je vormt een team met collega’s uit jouw vakgebied. Belangrijk daarbij is dat binnen onze teams onze collega’s elkaar versterken en je samen werkt aan de gezamenlijke professionele ontwikkeling. Onze BAR-organisatie biedt veel  afwisseling, een werkgebied in ontwikkeling en er zijn altijd kansen. Sinds 10 jaar zijn wij partner en hebben wij gebouwd aan een hoogwaardige kwaliteit en service. 

 

Ben je een goede match met de BAR-organisatie?

We staan voor mooie uitdagingen die we samen kunnen aangaan. Onze gemeenten vragen een optimale professionaliteit, samenwerking en dienstverlening. En daarbij kunnen we alleen het verschil maken als we samen juist meer doen dan gevraagd. Of de vraag ook ruimer bezien. En verrassende oplossingen en antwoorden geven. Als jij ook graag net die stap extra zet, dan zijn we vast een hele goede match! 

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Wil jij samen met ons de organisatie verder opbouwen en onze dienstverlening ontwikkelen? Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functieomschrijving

Wil jij je talenten en kwaliteiten in zetten voor de publieke zaak? Ben je dienstverlenend en samenwerkingsgericht? Bouw jij graag met plezier aan een professionele bedrijfsvoering? Als BAR-organisatie zoeken we jou. Graag helpen we samen met jou onze collega’s en bestuurders in onze gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Kom jij je verder ontwikkelen in onze mooie organisatie?

 

Wat ga je doen?

Wij investeren voortdurend in informatiebeveiliging en cyber security. Dit is ook precies jouw focus als TISO: de technische kant van de ontwikkeling en uitvoering van het informatiebeveiligingsbeleid. De veiligheid van bedrijfsvoering, gegevens, locaties en systemen is met jouw komst gegarandeerd.

Hoe dat eruit gaat zien? Je begint je dag met een prima kop koffie in één van de gemeentehuizen bij de interne klant of met een stand-up met collega’s en vervolgens ga je aan de slag met het:

 • Coördineren bij beveiligingsincidenten en het beoordelen van risico’s;
 • Functioneel onderhouden van een security analyse applicatie.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en systemen die een betere informatieveiligheid opleveren;
 • Afhandelen van vragen van gebruikers over de informatiebeveiliging en de ICT infrastructuur;
 • Verhogen van het veiligheidsbewustzijn bij de collega’s;
 • Voorlichting en training van gebruikers in het correct omgaan met informatie systemen;
 • Adviseren van de CISO en collega’s binnen het ICT vakgebied over nieuwe ICT voorzieningen en vraagstukken over de ICT infrastructuur;
 • Rapporteren over beveiligingsincidenten en de afhandeling daarvan aan de CISO.
Functie-eisen

Wat vragen we van je?

voldoe je niet aan alle eisen? Solliciteer dan toch want ik denk als Yacht consultant graag met je mee.

De nieuwe Technical Information Security Officer die wij zoeken weet hoe belangrijk veiligheid en het beschermen van gegevens is. Integriteit is ook een belangrijk onderwerp voor jou Je weet hoe je risico’s projectmatig kunt aanpakken maar ook hoe je incidenten kunt voorkomen. Jij spreekt de taal van de techniek.

Verder vragen we van je dat je:

 • Een hbo-opleiding hebt op het gebied van ICT;
 • Je bekend bent met Monitoring & response toepassingen;
 • Enige jaren ervaring hebt met informatiebeveiliging en kennis van het registreren en opvolgen van security-incidenten;
 • Een certificering hebt op het gebied van informatiebeveiliging, CISSP of CISM hebt en anders bereid bent om deze te behalen;
 • Ervaring hebt met het inrichten van processen om informatie te verkrijgen en te verwerken in rapportages;
 • Enige ervaring hebt in het beoordelen van beveiligingsmaatregelen op het gebied van webservices (SAML, OAuth, TLS, PKI);
 • Je kennis hebt op het gebied van Netwerken (NAC), firewalls, VPN en cloud (algemeen of AZURE/MS365);
 • Je nauwkeurig, alert en oplossingsgericht bent.

Natuurlijk is Informatiebeveiliging een onderwerp waar jij als ervaren TISO energie van krijgt. Dus jij volgt alle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van informatie veiligheid. Deze ontwikkelingen vertaal je naar continue optimalisatie van de IT-infrastructuur.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties 2023. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €3886- en € 5607,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek; Voor ervaren krachten is schaal 11 mogelijk die loopt tot 5997.- euro.
 • Flexibele werktijden en incidenteel thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Een werkweek van 32-36 uur per week;
 • Een individueel keuzebudget van 17.05% van het bruto jaarsalaris;
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling.


Functie:cyber security consultant
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via jordy.schouten@yacht.nl of 06-23867305. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Technical Information Officer (TISO) Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures