Vacature Verkeersregelaar

Verkeersregelaar in Rotterdam

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Parttime Verkeersregelaar met pas omgeving Rotterdam (24 - 32 uur)

Kom werken bij Trigion Traffic Support, onderdeel van de Trigion Safety Group.

24 tot 32 uur per week

€ 13,55 - € 15,85 per uur

Parttime Verkeersregelaar met pas omgeving Rotterdam (24 - 32 uur)

24 tot 32 uur per week

€ 13,55 - € 15,85 per uur

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verkeersregelaar met aanstellingspas? Help jij verkeersdeelnemers graag op weg, bij infraprojecten in en rond Rotterdam? Dan ben jij de verkeersleider die wij zoeken.

Jouw dag als parttime of fulltime verkeersregelaar

Je bent klaar om je dag te starten. Als gastheer zie je er netjes uit en je hebt je materiaal op orde. Je krijgt een belletje of je klaar bent om te vertrekken en stapt vervolgens in de auto. Als je op locatie aankomt, meld je je bij de opdrachtgever. Vanaf dat moment ben jij, samen met collega's, verantwoordelijk voor een goede doorstroming van het verkeer. Je bent een visitekaartje voor de gemeente Rotterdam. In deze levendige omgeving sta je weggebruikers altijd duidelijk en vriendelijk te woord. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

Over Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support is onderdeel van Trigion Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met haar werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Jij kan per direct aan de slag met jouw collega's in de gemeente Rotterdam. Onze afdelingen HR, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Wat we je aanbieden

 • De zekerheid van werken in loondienst met - afhankelijk van jouw wensen - vaste uren of flexibel (bijbaan, parttime of fulltime).
 • Altijd op tijd betaalt, doorbetaalde pauzes, maaltijdvergoeding, reiskosten en reistijdvergoeding voor de heenreis.
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en exclusieve personeelsvoordeel op diverse uitjes en producten.
 • Een nachttoeslag van 10% tussen 00.00 uur en 6.00 uur.
 • De afwisseling en vrijheid van het buiten werken.
 • Doorgroeimogelijkheden en gratis aanvullende opleidingen (te volgen in werktijd).
 • Werken bij mooie projecten en spectaculaire evenementen van verschillende opdrachtgevers.
 • Een volledig kleding- en materialenpakket.
 • Uitzicht op een vast contract.

Salarisindicatie: Tussen €2.113,- en € 2.472,- bruto per maand* op basis van een fulltime dienstverband. Dit komt neer op een salaris vanaf €13,55 tot €15,85 per uur.

*Netto vergoedingen zijn als brutobedragen meegenomen voor een gemiddeld/ geschat maandsalaris.

Wie je bent

Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben je gastheer of gastvrouw op de weg en:

 • ben je in het bezit van een landelijke aanstellingspas, VCA is een pré.
 • heb je een flexibel werkhouding en geen bezwaar om in de avonden en weekenden te werken.
 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer is een pré.
 • kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.
 • sta je stevig in je schoenen.
 • woon je in bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Arnhem of Breda.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature parttime Verkeersregelaar met pas omgeving Rotterdam. Bel of app dan met Justine van der Haar recruiter Trigion Traffic Support via of e-mail naar

Justine van der Haar

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

32 - 36 uur

€ 2.113,00 - € 2.472,00 per maandFunctie:verkeersregelaar
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2113 – 2472
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Verkeersregelaar Facilicom 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures