Vacature Verladingsoperator in de dagdienst

Verladingsoperator in de dagdienst in Spijkenisse

Heb jij de droom om verladingsoperator te worden en in de dagdienst te werken, dan is dit een ideale functie voor jou! Je kunt namelijk in de functie van verladingsoperator aan de slag gaan met het verladen van tankwagen, wagons en schepen! Je zult je hierin bezighouden met steigerwerkzaamheden, maar je zorgt er ook voor dat achter het panel de verlading ook goed verloopt. Indien je nog niet in het bezit bent van de juiste certificaten zul je die mogen behalen. Dus wil je ervaring opdoen in de verladen en de daarbij behorende certificaten behalen? Reageer dan snel!

De Rotterdamse haven, een begrip dat overal ter wereld bekend is. Per jaar meren er ongeveer 30.000 schepen aan in onze prachtige haven met duizenden verschillende goederen. Denk hierbij aan bulkgoederen, containers, droge massagoederen maar ook natte massagoederen. Deze natte massagoederen bestaan onder andere uit chemische stoffen die op- en overgeslagen moeten worden in en uit opslagtanks. Dit is niet iets wat vanzelf gaat, dus daar hebben we jou voor nodig! Als verladingsoperator in de dagdienst zul je je bezig gaan houden met het volgende:

  • Het laden en lossen van tankauto's en wagons.
  • Toezicht houden op het verladingsproces.
  • Het verzorgen van verpompingen.
  • Nemen van monsters.
  • Lopen van controle rondes.
  • Verrichten van periodieke onderhoudswerkzaamheden.
  • Zorgen voor een goede housekeeping.


Functie:Verladingsoperator in de dagdienst, Operator
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Verladingsoperator in de dagdienst Pro Industry 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures