Vacature Verpakkingsoperator 5 ploegendienst

Verpakkingsoperator 5 ploegendienst in Spijkenisse

Wil jij aan de slag als verpakkingsoperator in de voedingsmiddelen industrie bij een mooi familiair bedrijf met interessante doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de vacature voor jou! Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een opleiding naast je werk te volgen en kan je tot wel €3.500,- gaan verdienen in de de 5 ploegendienst. Je zal aan de slag gaan als verpakkingsoperator en krijgt het beheer over je eigen verpakkingsmachines. Is dit de ideale vacature voor jou? Reageer dan meteen!

Als verpakkingsoperator zal jij verantwoordelijk zijn voor het verpakken van voedingsmiddelen. Jij draagt zorg voor het bedienen en instellen van verschillende verpakkingsmachines. Daarnaast krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen een hecht team. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden:

  • Het instellen, bedienen en ombouwen van de verpakkingsmachines.
  • Jij zal verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van storingen en het waarborgen van de kwaliteit.
  • Het in acht nemen van strenge hygiëne regels en werken volgens HACCP.
  • Het schoonmaken en onderhouden van de machines.


Functie:Verpakkingsoperator 5 ploegendienst, Operator
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Verpakkingsoperator 5 ploegendienst Pro Industry 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures