Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ

Verpleegkundig Specialist GGZ in Poortugaal

Ga jij met ons in dit unieke werkveld de zorg aan?

 • Werk- en denkniveau

  • HBO (8)
  • MBO (6)
  • WO (5)

Ben jij een basisarts met belangstelling voor forensische psychiatrie bij mensen met een lichte verstandelijke beperking? Dan hebben wij een mooie kans voor jou bij Wier+ in Den Dolder!

Draag jij zorg voor een goed georganiseerde, adequate en efficiënte planning van de zorgmedewerkers van Fivoor? Kijk jij ook naar zowel de korte als de lange termijneffecten van personeelsplanning? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Zoek jij een baan als tandartsassistent op de woensdag waarbij je veel zelfstandigheid hebt? Ben jij iemand die goed kan plannen en organiseren en wil je graag onderdeel zijn van een gedreven multidisciplinair team? Ben jij wekelijks op woensdag beschikbaar voor 8 a 9 uur?

Wil je graag een overstap maken naar of een nieuwe stap maken in de zorg? Dan is de forensische en intensieve psychiatrie zeker het ontdekken waard! Werken in de forensische en intensieve psychiatrie betekent dat je het verschil kan maken in de behandeling met als doel terugkeer van de patiënt in de maatschappij. Deze doelgroep heeft je hard nodig. Wij verwelkomen je graag om je al lerend kennis te laten maken met dit bijzondere werkveld.

Werk jij als psychotherapeut of GZ-Psycholoog graag met patiënten met ingewikkelde problematiek? Wil je uitgedaagd worden om je therapeutische vaardigheden te vergroten? Wil je in multidisciplinair verband een bijdrage leveren aan een veilige samenleving? Dan is Fivoor FPC de Kijvelanden op zoek naar jou!

ANIOS / Basisarts Forensische Psychiatrie Poortugaal

 • 32 - 36 uren per week
 • Psychiaters & Artsen
 • Poortugaal

Voor onze Afdeling Forensische Zorg (AFZ) en onze Forensische Verslavingskliniek (FVK) in Poortugaal zijn wij op zoek naar een arts (ANIOS). Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de forensische psychiatrie? Zet jij je in voor de ontwikkeling en uitvoering van het medisch beleid? Reageer dan snel!

Ben jij psychiater, flexibel in standplaats en ben jij een paar uur per maand beschikbaar? Dan ben jij de schakel die wij zoeken voor de klachtencommissie van Fivoor!

Verpleegkundig Specialist GGZ

 • 32 - 36 uren per week
 • Verpleegkundig Specialist
 • Utrecht

Ben jij Verpleegkundig Specialist en op zoek naar een uitdaging? Wil je werken met een boeiende doelgroep op een dynamisch ambulant centrum in Utrecht? Wij behandelen patiënten die normoverschrijdend gedrag vertonen vaak in combinatie met een psychiatrische, persoonlijkheids- en/of ontwikkelingsstoornis. De complexiteit van de doelgroep maakt elke dag weer een nieuwe uitdaging. Interesse? Solliciteer dan op deze mooie functie!

 • 4 - 5 uren per week
 • Ondersteunende diensten
 • Poortugaal

Voor de cliëntenraad zijn wij op zoek naar een lid die onze patiëntengroep met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) wil vertegenwoordigen! Belangrijk hierbij is dat je affiniteit hebt met LVB en je je er verder in wil verdiepen. Misschien heb je wel werkervaring met deze doelgroep of ken je iemand in je omgeving met LVB. Je hoeft niet perse een (ex-)patiënt van Fivoor te zijn, een familielid mag bijvoorbeeld ook.

Ga jij geen uitdaging uit de weg en wil je graag onderdeel zijn van een leuk team binnen onze tbs kliniek? Is het jouw ambitie om een veilige woon- en werkklimaat te creëren voor patiënten, collega's en bezoekers? Dan is deze mooie functie iets voor jou!Functie:verpleegkundig specialist ggz
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Verpleegkundig Specialist GGZ Fivoor 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures