Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Poortugaal

en agogische opleidingen

Wil jij een opleiding volgen en tegelijkertijd werken in de geestelijke gezondheidszorg? Dat kan. We hebben opleidingen op mbo- en hbo-niveau in de regio's Haaglanden, Rijnmond en Noord-Holland. in de ggz worden doe je bij Parnassia Groep!

Als leerling- begin je direct met werken op een afdeling. Dat combineer je met het volgen van de opleiding. Tijdens de opleiding wissel je een aantal keer van afdeling. Zo doe je meteen veel ervaring op en krijg je een goed beeld van de verschillende doelgroepen, afdelingen en behandelmethodes. Misschien vind je het leuk om met ouderen te werken, of juist met jongeren of volwassenen? Ook het werken met verslaafden of mensen met een crimineel verleden behoort tot de mogelijkheden. Deze afwisseling maakt het werken in de ggz zo boeiend. Ook de ziektebeelden variëren enorm, bijvoorbeeld ADHD , angststoornissen , autisme of psychose . Geen dag is hetzelfde. Wat past bij jou?

Na het behalen van je diploma krijg je gegarandeerd een baan bij Parnassia Groep!

vertelt over haar opleiding hbo-verpleegkunde bij Parnassia Groep: "Je krijgt de kans om te ontdekken wat bij je past".

Voor wie?

Wil je tegelijkertijd werken en leren? Ben je enthousiast en leergierig? Toon je graag initiatief? Heb je hart voor mensen en wil je cliënten ondersteunen in hun herstel? Dan zoeken we jou!

Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kun je instromen in de opleiding mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde. We werken goed samen met een opleidingsinstituut bij jou in de buurt.

Wat je van ons mag verwachten

Je krijgt professionele begeleiding van ervaren, geschoolde en enthousiaste werkbegeleiders die je de fijne kneepjes van het vak leren. Zij begeleiden je bij het vertalen van de theorie naar de praktijk. Ons team en Agogische Opleidingen kreeg al eens een pluim van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) omdat we een goed leerbedrijf zijn. Daar zijn we trots op!

Doe méér tijdens je opleiding

Parnassia Groep biedt je de mogelijkheid om samen met je medestudenten praktisch onderzoek te doen om de zorg aan onze cliënten te verbeteren. In onze ZIC's (ZIC staat voor Zorg en Innovatie Centrum) werken leerlingen Verpleegkunde en medewerkers van de afdeling samen om van elkaar te leren en samen te onderzoeken en te innoveren. In de regio Rijnmond zijn er twee ZIC's bij Antes, in de Kliniek U op locatie Poortugaal en de Kliniek OB5 op locatie Poortmolen. In de regio Noord-Holland is er een ZIC bij Parnassia, afdeling Breehorn locatie Castricum.

In de regio Haaglanden, bij Parnassia is er geen ZIC op afdelingsniveau, maar is er een innovatiewerkplaats gecreëerd waar meerdere mbo- en hbo-studenten van verschillende afdelingen gedurende 20 weken aan deelnemen. Zij werken samen aan een thema en presenteren hun bevindingen tijdens een eindpresentatie.

Iets voor jou?

Verder heb je volop mogelijkheden om te leren door bijvoorbeeld deel te nemen aan onze trainingen en online cursussen, onze grote (digitale) bibliotheek te raadplegen en onze referaten en symposia te bezoeken. De Parnassia Groep Academie is constant bezig met onderzoek en innovatie.Functie:verpleegkundige
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Verpleegkundige Parnassia 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures