Vacature Vrachtwagenchauffeur ADR

Vrachtwagenchauffeur ADR in Spijkenisse

Wie is de opdrachtgever?

Voor een leuk bedrijf met een goed onderhouden wagenpark in de regio van Spijkenisse zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenchauffeur ADR.

Dit bedrijf biedt nu de kans om aan de slag te gaan met je ADR. Mocht je het ADR certificaat nog niet behaald hebben, maar heb je dit altijd al willen halen en heb je genoeg CE ervaring? Ook dan zijn er mogelijkheden!

Wat ga jij doen?

Als vrachtwagenchauffeur ADR is het je taak om de opgehaalde ladingen netjes te lossen bij de Ferry!

Op een dag zullen er tussen de 5 tot 10 adressen zijn en maak je daarom +-12 uren op een dag. Het werk is vaak van maandag tot en met vrijdag, maar af en toe een keer in het weekend kan ook voorkomen. Ook wordt er van jou gevraagd dat je het niet erg vind om af en toe een keer te overnachten. Dit komt niet standaard voor, maar mocht dit een keer wel zo zijn, dan is het fijn als je hier voor open staat! 

Ook wordt er van je verwacht dat je als vrachtwagenchauffeur ADR geen moeite hebt met kleine administratieve handelingen zodat de documentatie correct wordt afgehandeld. 

Ben jij de topper die wij zoeken?

Zoek jij een mooie nieuwe uitdaging met je behaalde ADR als vrachtwagenchauffeur ADR, of ben je bereid deze te halen en ben je onwijs gemotiveerd om deze mooie functie te vervullen? Reageer dan direct op nummer 0180-745747! Of stuur een mail naar info@iqselect.nl

Is dit werk niet ideaal voor jou? Dan hebben wij nog heel veel andere vacatures die wellicht wel aansluiten op jouw wensen! De koffie staat klaar!Functie:ADR chauffeur, Vrachtwagenchauffeur ADR
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Vrachtwagenchauffeur ADR IQ Select 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures