Vacature Vrijwilligers Huttenbouw

Vrijwilligers Huttenbouw in Poortugaal

Vrijwilligers huttenbouw gezochtWelzijn Albrandswaard

By Mirjam 1 mei 2024 Geen opmerkingen 1 min leestijd

Dinsdag 20 augustus is het zover, dan gaat de jaarlijkse huttenbouw bij het Lokaal in Poortugaal weer van start. Ook dit jaar is de organisatie in handen van het Jongerenwerk van Welzijn en zal de huttenbouw vier dagen duren tot vrijdagochtend, met de laatste nacht slapen in de hutten. Augustus lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel en daarom zijn wij al druk op zoek naar vrijwilligers. Je kan hierbij denken aan hulp bij het bouwen van de hutten, hulp in de keuken of bij het afbreken van de hutten op vrijdag. Ben jij 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen? Neem dan contact op met het jongerenwerk door te mailen naarFunctie:vrijwilliger huttenbouw
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Welzijn Albrandswaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Vrijwilligers Huttenbouw Welzijn Albrandswaard 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures