Vacature Waarnemend Tandarts

Waarnemend Tandarts in Rotterdam

Waarnemend Tandarts 16-32 uur

Geschreven door Yvette Luijben op 27 mei 2024 .

 • Tijdelijk
 • ZZP
 • 2 uur geleden geplaatst

Innovatie en kwaliteit staan bij ons op nummer 1

In onze kleinschalige tandartspraktijk te Rotterdam werken we met de nieuwste technologieën, behandelingsmethoden en wetenschappelijke ontwikkelingen om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Kan jij onze tandarts waarnemen tijdens zijn vakantie?

Jouw rol als tandarts in onze praktijk

Als tandarts maak je deel uit van een hecht en professioneel team, waarbij je een sleutelrol vervult als een van de vaste behandelaren. Met een zorgvuldig opgesteld behandelplan streef jij ernaar om de best mogelijke mondzorg aan patiënten te bieden. Persoonlijke aandacht en effectieve communicatie met patiënten zijn daarbij van groot belang om hun verwachtingen te managen en een vertrouwensband op te bouwen.

Dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal en geavanceerde apparatuur in onze praktijk, kun je tijdens je behandelingen de hoge kwaliteitsnormen handhaven. Bovendien wordt groei en ontwikkeling binnen het team gestimuleerd, waardoor er mogelijkheden zijn voor differentiatie en voortdurende verbetering van de zorg die we bieden.

Onze sfeervolle praktijk is gevestigd in de wijk Scheepsvaartkwartier midden in Rotterdam. Zoals je begrijpt is er helaas geen gratis parkeergelegenheid, maar met het OV is het prima te doen. De metro stopt op 2 minuten loopafstand en ook stopt er een tram op 7 minuten loopafstand van de praktijk.
Wij zijn een kleinschalige tandartspraktijk voor het hele gezin. Op dit moment gebruiken wij 2 kamers, maar in de toekomst komen er meer. Momenteel bestaat ons team uit 2 ervaren tandartsen, 2 mondhygiënisten en 3 assistentes. De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door onze praktijkmanager. Ons team vormt een gemêleerd en gezellig groepje binnen en gemoedelijke sfeer.
Onze werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 07.45-16.30 uur
Binnen de praktijk heb je onder andere de beschikking over een OPT apparaat, een 3d mondscanner en een microscoop.
Onze tandartspraktijk is onderdeel van Prime Dental Alliance.

Wat bieden wij jou

 • Een mooi honorarium, passend bij jouw werkervaring en een volle werkagenda
 • Opties als zelfstandige (ZZP) of in loondienst
 • Opties om je continu te blijven ontwikkelen via de PDA Academy
 • Een professioneel en zakelijk netwerk
 • Alle tools vanuit PDA om je werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken

Deze tijdelijke waarneming is beschikbaar vanaf 09-07-2024 t/m 26-07-2024. Alle dagen zijn bespreekbaar. Jouw werktijden stemmen we graag gezamenlijk af.

Jouw tandheelkundig talent

 • Je hebt succesvol de opleiding tandheelkunde voltooid en bent geregistreerd in het BIG-register.
 • Je bent in het bezit van een titerbepaling (hepatitis B)
 • Je beschikt over een stralingscertificaat (TMS) en hebt de vereiste nascholing gevolgd om dit te behouden.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands.
 • Je bent representatief, patiëntgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Over Prime Dental Alliance

Onze alliantie bestaat uit meer dan 60 prachtige tandarts- en orthodontiepraktijken, waarin ruim 1100 mondzorgprofessionals werkzaam zijn. Elke praktijk heeft zijn eigen unieke identiteit en cultuur, maar samen vormen we PDA!

Bij PDA profiteer je van de nieuwste technologieën, geavanceerde apparatuur, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Tegelijkertijd heerst er een warme en persoonlijke sfeer binnen de praktijk bij jou in de buurt.

Solliciteer dan meteen, zodat wij elkaar kunnen leren kennen!

Functie:waarnemend tandarts
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PDA Construct via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Waarnemend Tandarts PDA Construct 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures